08.08.2015

Som Julekvelden på Kjerringa.

Allerede neste helg er det RennebuMartnan, og i år opplever jeg at denne håndverksmønstringen som jeg er så glad for å få bli med på, kommer veldig brått på. Det blir nesten som julekvelden på kjerringa. Men noe har jeg da fått til. Disse hengekronene i bjørnemose har ikke vært med til Rennebu før, det er bra, Jeg forsøker alltid å ha med noe nytt til hver utstilling jeg deltar på. Så publikum som jeg treffer, kan oppdage naturmaterialenes fantastiske muligheter på en ny måte. 

I år skal jeg ha med lavendelkranser. Det har jeg heller aldri hatt på utstilling før. Nå er de tørket og pakket ned i gaveesker. Lurer svært på om folk på Rennebu liker lavendel-godlukt. Toalettkranser kaller jeg dem, for det er der de gjør mest nytte for seg kanskje.


Jeg gleder meg til Rennebumartnan og håper det blir gøy, og at jeg kan finne på noen sprell med kvister og mosedotter, slik som jeg har gjort før. For jeg skal ikke bare ha salgsstand, men også demonstrere på standen hvordan alt det en kan finne i naturen, kan bli fine dekorasjoner.

Kom gjerne innom for en prat! Du finner meg på Uteområdet på Stand 7A. Les mer om RennebuMartnan HER.

Håper vi sees!


kar-rudi@online.no

8 kommentarer:

 1. Jeg skal også stille ut neste helg, og kjenner på at tiden flyr fra meg :) Har en del ting som skal ferdigstilles denne uken :) Men det går nok bra :) Lykke til på Rennebumartnan :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tiden flyr når en planlegger å delta på store evenementer, ja! Ha en flott helg!

   Slett
 2. Veldig hyggelig å treffe deg på Rennebu i fjor! Jeg gleder meg til å treffe deg igjen og stille ut i år også! Ble forresten veldig fristet av de nye lavendelkransene dine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Wenche! Så fint det blir å treffe deg i år også! Lavendelen lukter deilig, ja! Ha en fin helg! Sees!

   Slett
 3. Høyrest kjekt ut! Lukke til :-)

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ha en flott søndag selv!

   Slett
 4. Dette blir jo veldig bra vet du. Lykke til med marknaden.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Liv! Reiser i morgen, Ha en fin kveld!

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!