Arrangement - Åpningstider - Utstillinger

Velkommen til kreativ naturglede vinteren 2019!

Åpent Atelier Kari torsdag til lørdag 21 - 22 - 23 februar:
Åpent kl 11- 16 med Eksperimentelle Naturdekorasjoner og Kranser med Finnskogens særegne natur. På atelieret finner du også hobbymateriell, gode ideer, interiørartikler og påskeinspirasjon. 

Torsdag 21. februar kl 19.00 - Inspirasjonsforedrag med bilder og demonstrasjon på Finnskogtoppen velværehotell: "Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse". Vil du ta del i mine erfaringer med å skape magi med naturmaterialer vi kan plukke på skogsturer på Finnskogen?  Vil du høre om ”brødmåsså” og andre planters kulturhistorie? Da inviteres du til dette inspirasjonsforedraget med bilder og demonstrasjon. Ingen påmelding og kostnadsfri deltakelse. Mer på Finnskogtoppens side HER.

Søndag 24. februar - Kurs i Lørenskog Husflidslag:
Kvisthjerter og dekorasjoner i bjørk. Heldagskurs. Mer informasjon på min kursside HER.

Åpent Atelier Kari torsdag til lørdag 28 februar og 1 - 2 mars:
Åpent kl 11- 16 med Eksperimentelle Naturdekorasjoner og Kranser med Finnskogens særegne natur. På atelieret finner du også hobbymateriell, gode ideer, interiørartikler og påskeinspirasjon.

Tirsdag 5. mars kl 19.00 Lørenskog Husflidslag: Temamøte borddekking:  Her skal jeg gi eksempler på og inspirasjon til hvordan en kan kan bruke naturmaterialer til lekker borddekking til fest. 

Helgen 7- 8 - 9 -10 Mars - Finnskogutstillingen:
Atelier Kari har åpent i eget atelier fra kl 11- 16 under Finnskogutstillingen med Eksperimentelle Naturdekorasjoner og Kranser med Finnskogens særegne natur. På atelieret finner du også hobbymateriell, gode ideer, interiørartikler og påskeinspirasjon. 

Torsdag 28. mars kl 19.00 - Inspirasjonsforedrag med bilder og demonstrasjon på Finnskogtoppen velværehotell: "Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse". Vil du ta del i mine erfaringer med å skape magi med naturmaterialer vi kan plukke på skogsturer på Finnskogen?  Vil du høre om ”brødmåsså” og andre planters kulturhistorie? Da inviteres du til dette inspirasjonsforedraget med bilder og demonstrasjon. Ingen påmelding og kostnadsfri deltakelse. Mer på Finnskogtoppens side HER.

Søndag 31. mars - Kurs i Nittedal Husflidslag:
Kvisthjerter og dekorasjoner i bjørk. Heldagskurs. Mer informasjon på min kursside HER.

Hagemessen på Lillestrøm:
Atelier Kari deltar på Hagemessen 2019 med demonstrasjons- og salgsstand av egenproduserte naturdekorasjoner, hobbymateriell, hageartikler og skaperglede. detaljert informasjon senere. Mer om Hagemessen HER.


Velkommen til Atelier Kari

Jeg har ingen faste åpningstider, kun sesongåpent i perioder, men åpner gjerne Atelier Kari på forespørsel for besøk og kurs.
Eksperimentelle Naturdekorasjoner og Kranser med Finnskogens særegne natur. Her finner du også hobbymateriell, kransepynt, gode ideer og interiørartikler. Dagskurs i naturdekorasjoner ved forespørsel. Du er velkommen til å nyte kreative gleder og smake på brødmåssåte her i de dype skoger hos Atelier Kari. Velkommen til mitt drømmested på Finnskogen!

Ring 95137750 eller mail meg på kar-rudi@online.no

Muligheter for kurs for små og store grupper utenom åpningstidene. Mer om kurs HER.