Arrangement - Åpningstider - Utstillinger

Atelier Kari har åpent Torsdager og Fredager kl 11-17 hele september.

Velkommen til kreativ og eksperimentell naturglede! Ny salgsutstilling. Ellers åpent på forespørsel. Kontakt meg gjerne for bestillinger, forespørsler og kurs, tlf 95137750 eller kar-rudi@online.no

9. september kl 19. 00 Skedsmo Husflidslag Inspirasjonsforedrag.
Inspirasjonsforedrag med demonstrasjon kl. 19:
"Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse”. Få i ord og bilder ta del i Karis erfaringer med å skape magi med naturmaterialer til dekorasjoner. Kari vil også ”trylle” med naturmaterialer og fortelle om planters kulturhistorie.

Torsdag 12. september kl 19.00 - Inspirasjonsforedrag med bilder og demonstrasjon på Finnskogtoppen velværehotell: 

"Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse". Vil du ta del i mine erfaringer med å skape magi med naturmaterialer vi kan plukke på skogsturer på Finnskogen?  Vil du høre om ”brødmåsså” og andre planters kulturhistorie? Da inviteres du til dette inspirasjonsforedraget med bilder og demonstrasjon. Ingen påmelding, kostnadsfri deltakelse og åpent for hotellets gjester og dagsbesøkende. 


Kurs høsten 2019 er klare både her på Finnskogen og flere steder nær Oslo: Se egen kursside: HER 


Høstens Inspirasjonsforedrag på Finnskogtoppen med bilder og demonstrasjon kl 19, åpent for alle:

12. september - 26. september - 14. oktober - 24. oktober - 21. november - 5. desember - 12 desember

Velkommen til Atelier Kari

Jeg har ingen faste åpningstider, kun sesongåpent i perioder, men åpner gjerne Atelier Kari på forespørsel for besøk og kurs.
Eksperimentelle Naturdekorasjoner og Kranser med Finnskogens særegne natur. Her finner du også hobbymateriell, kransepynt, gode ideer og interiørartikler. Dagskurs i naturdekorasjoner ved forespørsel. Du er velkommen til å nyte kreative gleder og smake på brødmåssåte her i de dype skoger hos Atelier Kari. Velkommen til mitt drømmested på Finnskogen!

Ring 95137750 eller mail meg på kar-rudi@online.no

Muligheter for kurs for små og store grupper utenom åpningstidene. Mer om kurs HER.