Arrangement - Åpningstider - Utstillinger

Aktiviteter 1. halvår 2020

Interessert i kurs? Se egen kursside: HER


20. februar - kl 19.00 - Inspirasjonsforedrag på Finnskogtoppen "Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse". Vil du ta del i mine erfaringer med å skape magi med naturmaterialer vi kan plukke på skogsturer på Finnskogen?  Vil du høre om ”brødmåsså” og andre planters kulturhistorie? Da inviteres du til dette inspirasjonsforedraget med bilder og demonstrasjon. Ingen påmelding, kostnadsfri deltakelse og åpent både for hotellets gjester og besøkende.

Åpent vinterverksted på Atelier Kari

20. Februar - 7. Mars: torsdager - fredager - lørdager kl 11-16  Åpent verksted for med kreativ og eksperimentell naturglede på Finnskogen! Utstilling og salg av egenproduserte naturdekorasjoner, hjerter og kranser. Jeg viser besøkende hva en kan lage av einer, mosedotter og villkvister. Tilbyr også kurs i kvistarbeiser for interesserte og selger hobbymateriell.

Inspirasjonsforedrag på Finnskogtoppen med bilder og demonstrasjon kl 19, åpent for alle:  20. februar, 5. mars, 19. mars, 23. april, 28. mai, 18. juni, 2. juli.
"Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse". Ingen påmelding, kostnadsfri deltakelse og åpent både for hotellets gjester og besøkende. 


Finnskogutstillingen Torsdag12. til søndag15. mars kl 11-18 Åpent verksted på Atelier Kari Velkommen til kreativ og eksperimentell naturglede! Ny salgsutstilling med vårinspirasjon. Kontakt meg gjerne for bestillinger, forespørsler og kurs, eller besøk utenom åpningstidene. tlf 95137750 eller kar-rudi@online.no


Velkommen til Atelier Kari

Jeg har ingen faste åpningstider, kun sesongåpent i perioder, men åpner gjerne Atelier Kari på forespørsel for besøk og kurs.
Eksperimentelle Naturdekorasjoner og Kranser med Finnskogens særegne natur. Her finner du også hobbymateriell, kransepynt, gode ideer og interiørartikler. Dagskurs i naturdekorasjoner ved forespørsel. Du er velkommen til å nyte kreative gleder og smake på brødmåssåte her i de dype skoger hos Atelier Kari. Velkommen til mitt drømmested på Finnskogen!

Ring 95137750 eller mail til kar-rudi@online.no

Muligheter for kurs for små og store grupper utenom åpningstidene. Mer om kurs HER.