Arrangement - Åpningstider - Utstillinger

Velkommen til kreativ naturglede våren 2019!

Torsdag 28. mars kl 19.00 - Inspirasjonsforedrag med bilder og demonstrasjon på Finnskogtoppen velværehotell: "Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse". Vil du ta del i mine erfaringer med å skape magi med naturmaterialer vi kan plukke på skogsturer på Finnskogen?  Vil du høre om ”brødmåsså” og andre planters kulturhistorie? Da inviteres du til dette inspirasjonsforedraget med bilder og demonstrasjon. Ingen påmelding og kostnadsfri deltakelse. Mer på Finnskogtoppens side HER.

Vårslipp på Atelier Kari på Finnskogen 
torsdag-fredag- lørdag fra 28. mars til 13. april:
Åpent kl 11- 16 med Eksperimentelle Naturdekorasjoner og Kranser med Finnskogens særegne natur. På atelieret finner du også hobbymateriell, gode ideer, interiørartikler og påskeinspirasjon.

Søndag 31. mars - Kurs i Nittedal Husflidslag:
Kvisthjerter og dekorasjoner i bjørk. Heldagskurs. Mer informasjon på min kursside HER.

Torsdag 25. april kl 18.30 i Elverum
- Inspirasjonsforedrag med bilder og demonstrasjon på
Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse". Vil du ta del i mine erfaringer med å skape magi med naturmaterialer vi kan plukke på skogsturer på Finnskogen?  Vil du høre om ”brødmåsså” og andre planters kulturhistorie? Da inviteres du til dette inspirasjonsforedraget med bilder og demonstrasjon.
Sted: Skogheim på Bergerskogen i østre Elverum.
Arrangør: Nordskogbygda Kvinneforening
Kaffeservering og trekning på inngangsbilletten 150,- kr og arrangementet er åpent for alle. Velkommen!

Velkommen til Atelier Kari

Jeg har ingen faste åpningstider, kun sesongåpent i perioder, men åpner gjerne Atelier Kari på forespørsel for besøk og kurs.
Eksperimentelle Naturdekorasjoner og Kranser med Finnskogens særegne natur. Her finner du også hobbymateriell, kransepynt, gode ideer og interiørartikler. Dagskurs i naturdekorasjoner ved forespørsel. Du er velkommen til å nyte kreative gleder og smake på brødmåssåte her i de dype skoger hos Atelier Kari. Velkommen til mitt drømmested på Finnskogen!

Ring 95137750 eller mail meg på kar-rudi@online.no

Muligheter for kurs for små og store grupper utenom åpningstidene. Mer om kurs HER.