Kurs

Jeg holder kurs og inspirasjonsforedrag med demonstrasjon på forespørsel under mottoet: "Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse"

Sommerkurs 2019 på Finnskogen på Atelier Kari:
Fra 25. juni til 18. juli kan du være med meg å arbeide på atelieret og velge hva du ønsker å lære å lage av naturdekorasjoner og mange ulike teknikker som jeg bruker. Kontakt meg, så finner vi en dag det passer deg. Les mer om atelierkurs nedenfor.
.

Atelierkurs på Finnskogen, inspirasjon og læring:

Mine unike Atelierkurs: 
Jeg kan ta i mot besøkende og venninegrupper til dagskurs og kveldskurs på Atelieret her hos meg på Finnskogen, med 1 til 8 deltakere. Ta kontakt om ønsket dag, hverdag eller helg til Kari til kar-rudi@online.no eller tlf 95137750. Du er velkommen til å ta kontakt og avtale en tid det passer. Bestill time som hos tannlegen. men naturmaterialer gjør ikke så vondt!

Mer om Atelierkursene: Dagskurs ( 6 timer ) Kveldskurs (3 timer). Prisen for et dagskurs er 850,- kr pr dag, pr deltaker inkludert alle materialer. Kveldskurs koster 550,-.

Velg selv hva du har lyst til å lære, og så lager vi et fint opplegg for et dagskurs eller kveldskurs som passer årstidens materialer. Du kan være både nybegynner eller ha erfaring innen dekorasjonsarbeid. Alle materialer og låneverktøy er inkludert i prisen. Bli naturinspirert!