Kurs

Jeg holder kurs og inspirasjonsforedrag med demonstrasjon på forespørsel i hele Norge med mottoet: "Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse"

Ta gjerne kontakt for å se på muligheter for et skreddersydd opplegg som passer dere best. Kari treffes på kar-rudi@online.no eller tlf 95137750. Bli naturinspirert!


 Atelierkurs på Finnskogen, inspirasjon og læring:

Mine unike Atelierkurs: 
Jeg kan ta i mot besøkende og venninegrupper til dagskurs og kveldskurs på Atelieret her hos meg på Finnskogen, med 1 til 8 deltakere. Ta kontakt så  om ønsket dag, hverdag eller helg til Kari til kar-rudi@online.no eller tlf 95137750. Du er velkommen til å ta kontakt og avtale en tid det passer. Bestill time som hos tannlegen. men naturmaterialer gjør ikke så vondt!

Mer om Atelierkursene: Dagskurs ( 6 timer ) Kveldskurs (3 timer). Prisen for et dagskurs er 850,- kr pr dag, pr deltaker inkludert alle materialer. Kveldskurs koster 500,-.

Dere velger selv hva dere har lyst til å lære, og så lager vi et fint opplegg for et kurs som passer årstidens materialer. Deltakerne kan være både nybegynnere eller erfarne. Alle materialer og låneverktøy er inkludert i prisen. Bli naturinspirert! 

Oppsatte kurs for høsten 2018:


26. - 27. - 28. September Finnskogtoppen Velværehotell: 3 ulike Kveldskurs med Workshop og tema HØST med naturdekorasjoner. Mer informasjon på Finnskogtoppens Hjemmeside HER

18. til 21.  Oktober i Steinkjer, Giskås: 3 ulike kvelds- og dagskurs med tema Høst og Jul med naturdekorasjoner. Mer informasjon senere. 

4. november i Nittedal med Nittedal Husflidslag: DagskursJul med naturdekorasjoner, mer informasjon senere.


11.  november i Lørenskog med Lørenskog Husflidslag: Dagskurs Jul med naturdekorasjoner. Se Kurs nr 13 i Lørenskogs kursprogram for høsten 2018 og meld deg på HER
eller til Marita Gustavsen 930 34 695  mini-marita@hotmail.com 
Kursbeskrivelse: Vi lager julekranser og dekorasjonskuler!
La deg inspirere til å bruke naturmaterialer og skape de vakreste dekorasjoner. Vi har fokus på jul og skal lære å pynte med mange ulike materialer fra naturen og litt stæsj for de som vil. Teknikkene er overførbare til mange typer naturdekorasjoner året rundt.

2. - 4. - 5. Desember på Finnskogtoppen Velværehotell: 3 ulike Kveldskurs med Workshop og tema JUL med naturdekorasjoner. Mer informasjon på Finnskogtoppens Hjemmeside HER

Nedenfor er et lite videokurs på Youtube til inspirasjon:
Lær å lage en kvistkrans.