Kurs

Høstens kurs her på Finnskogen og i Osloområdet blir annonsert over sommerferien 😎
  • Atelierkurs på Atelier Kari. Bli Naturinspirert! Jeg tar nå i mot til dagskurs ute. 
  • Har du ønske om kurs, finner vi en dag som passer, fra 1 til 5 personer for kurs utendørs. Se nederst på sida for mer informasjon om priser m.m.


Hele året inviteres du til Atelierkurs på Finnskogen

Mine unike Atelierkurs: 
Jeg kan ta i mot besøkende til dagskurs og kveldskurs på Atelieret her hos meg på Finnskogen, med kun 1 til 5 deltakere, pg koronarestriksjoner og trygghet i den anledning. 
- Ta kontakt om ønsket dag, hverdag eller helgedag til Kari til kar-rudi@online.no eller tlf 95137750. Du er velkommen til å ta kontakt og avtale en tid det passer. Bestill time som hos tannlegen. men naturmaterialer gjør ikke så vondt!

Mer om Atelierkursene: Dagskurs ( 6 timer ) Kveldskurs og halvdagskurs (3 timer). Prisen for et dagskurs er 900,- kr pr dag, pr deltaker inkludert alle materialer. Kveldskurs og halvdagskurs koster 575,- kr.

Velg selv hva du har lyst til å lære, og så lager vi et fint opplegg for et dagskurs eller kveldskurs som passer årstidens materialer. Du kan være både nybegynner eller ha erfaring innen dekorasjonsarbeid. Alle materialer og låneverktøy er inkludert i prisen. Bli naturinspirert!