Kurs

Jeg holder kurs og inspirasjonsforedrag med demonstrasjon på forespørsel i hele Norge med mottoet: "Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse"

Vinterens kurs 2019 som er åpne for alle:

Søndag 31 mars - Kurs i Nittedal Husflidslag:
Kvisthjerter og dekorasjoner i bjørk. Heldagskurs 8 timer. Vi lager store kvisthjerter i bjørk, samt blomsterholdere og vasekranser i kvister som vi pynter med blomster og naturpynt. Det blir lagt inn noe påske/vårinspirasjon i arbeidene. Teknikkene er overførbare til naturdekorasjoner året rundt. Materialkostnader på kr 450,-  Kursavgift: medlemmer kr 600,- / ikke-medlemmer kr 850,-. 

Påmelding til Nittedal Husflidslag via påmeldingsskjema her HER Fyll ut påmeldingsskjema og skriv Dekorasjonskurs i Naturmaterialer 31. mars som kursnavn. Eller kontakt studieleder Elisabeth Sørlie tlf 922 05 328 mail elisabethsorlie@gmail.comAtelierkurs på Finnskogen, inspirasjon og læring:

Mine unike Atelierkurs: 
Jeg kan ta i mot besøkende og venninegrupper til dagskurs og kveldskurs på Atelieret her hos meg på Finnskogen, med 1 til 8 deltakere. Ta kontakt om ønsket dag, hverdag eller helg til Kari til kar-rudi@online.no eller tlf 95137750. Du er velkommen til å ta kontakt og avtale en tid det passer. Bestill time som hos tannlegen. men naturmaterialer gjør ikke så vondt!

Mer om Atelierkursene: Dagskurs ( 6 timer ) Kveldskurs (3 timer). Prisen for et dagskurs er 850,- kr pr dag, pr deltaker inkludert alle materialer. Kveldskurs koster 550,-.

Dere velger selv hva dere har lyst til å lære, og så lager vi et fint opplegg for et kurs som passer årstidens materialer. Deltakerne kan være både nybegynnere eller erfarne. Alle materialer og låneverktøy er inkludert i prisen. Bli naturinspirert!