Kurs

Jeg holder kurs og inspirasjonsforedrag med demonstrasjon på forespørsel under mottoet: "Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse"

22. september - Lørenskog Husflidslag

Dagskurs 8 timer: Nytt kursopplegg! Naturdekorasjoner med eksperimentelle teknikker. Vi lager mange ulike "prøvelapper". 
Vil du lære mange ulike teknikker for å lage skjegglavhjerter, bjørnemosestrutter, hengekroner, pinnekranser, hårkranser og blomsterdekorasjoner i naturmaterialer Målet og oppgaven på dette kurset er å lære en hel haug med ulike teknikker og bruk av tekniske materialer i naturdekorasjoner.
- Se kurs nr 5 hos Lørenskog Husflidslag og påmelding på samme side HER. Eller på mail til Marita Gustavsen, mini-marita@hotmail.com14. - 15. - 16. oktober Finnskogtoppen Hotell

Kveldskurs over tre kvelder. Bli med en eller alle tre kveldene. Inspirasjon og naturglede, Jul med vakre naturmaterialer. Foredrag og workshops. Mer informasjon på Finnskogtoppens side HER

27. oktober - Nittedal Husflidslag

Dagskurs 8 timerNaturdekorasjoner, julehjerter og pyntekuler. Lær å lage dine egne frodige julehjerter og dekorasjonskuler i naturmaterialer. Vi skal bruke naturmaterialer som furu, einer, gran, lyng, mose, lav m.m. Du lærer også å lage dine egne underlag i halm og makuleringspapir til hjerter og dekorasjonskuler.
- Påmelding til Nittedal Husflidslag HER


10. november - Skedsmo Husflidslag

Dagskurs 8 timer. Jul med naturdekorasjoner - Julekranser og dekorasjonskulerVi har fokus på jul og skal lære å pynte med mange ulike materialer fra naturen. Teknikkene er overførbare til andre naturdekorasjoner året rundt. La deg inspirere til å bruke naturmaterialer og skape de vakreste juledekorasjoner.
- Påmelding til Skedsmo Husflidslag kurs 12 HER


17. november - Lørenskog Husflidslag

Dagskurs 8 timer. Lær å lage dine egne frodige julehjerter og dekorasjonskuler i naturmaterialer. Vi skal bruke naturmaterialer som furu, einer, gran , lyng mose, lav m.m. Du lærer også å lage dine egne underlag i halm og makuleringspapir til hjerter og dekorasjonskuler. Teknikkene er overførbare til naturdekorasjoner hele året.
- Se kurs nr 15 hos Lørenskog Husflidslag og påmelding på samme side HER. Eller på mail til Marita Gustavsen, mini-marita@hotmail.com


Hele året: Atelierkurs på Finnskogen

Mine unike Atelierkurs: 
Jeg kan ta i mot besøkende og venninegrupper til dagskurs og kveldskurs på Atelieret her hos meg på Finnskogen, med 1 til 8 deltakere. 
- Ta kontakt om ønsket dag, hverdag eller helg til Kari til kar-rudi@online.no eller tlf 95137750. Du er velkommen til å ta kontakt og avtale en tid det passer. Bestill time som hos tannlegen. men naturmaterialer gjør ikke så vondt!

Mer om Atelierkursene: Dagskurs ( 6 timer ) Kveldskurs (3 timer). Prisen for et dagskurs er 850,- kr pr dag, pr deltaker inkludert alle materialer. Kveldskurs koster 550,-.

Velg selv hva du har lyst til å lære, og så lager vi et fint opplegg for et dagskurs eller kveldskurs som passer årstidens materialer. Du kan være både nybegynner eller ha erfaring innen dekorasjonsarbeid. Alle materialer og låneverktøy er inkludert i prisen. Bli naturinspirert!