Kurs

Jeg holder kurs og inspirasjonsforedrag med demonstrasjon på forespørsel under mottoet: "Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse"


24. november - Lag din egen drømmekrans - Kurs på Finnskogen og besøk på Atelier Karis Julehus! 

Noen ledige plasser. Kontakt med Kari på tlf 95137750, mail  kar-rudi@online.no . Tidspunkt kl 10- 16 . Kurset koster 850,- inkludert materialer og låneverktøy. Dagskurs 6 timer, Vi lager Julekrans med naturpynt og pyntekuler/furuballer.

1. desember - Lørenskog Husflidslag

Dagskurs 8 timer. Lær å lage dine egne frodige julehjerter og dekorasjonskuler i naturmaterialer. Vi skal bruke naturmaterialer som furu, einer, gran , lyng mose, lav m.m. Du lærer også å lage dine egne underlag i halm og makuleringspapir til hjerter og dekorasjonskuler. Teknikkene er overførbare til naturdekorasjoner hele året.
- Se kurs nr 15 hos Lørenskog Husflidslag og påmelding på samme side HER. Eller på mail til Marita Gustavsen, mini-marita@hotmail.com

Kransekurs på Finnskogen


Atelier Kari tar i mot kursinteresserte for å lage julekranser på hverdager og i helger fram til Jul. Minigrupper fra 1-3 personer kan bestille atelierkurs, selv være med å bestemme hva de vil lære og få kunnskap og inspirasjon. For større venninnegrupper fra 4-10 deltakere, leier jeg et lite forsamlingslokale i nærheten. Kontakt meg, så finner vi sikkert en dag som passer før Jul. 

Hele året: Atelierkurs på Finnskogen


Mine unike Atelierkurs: 
Jeg kan ta i mot besøkende og venninegrupper til dagskurs og kveldskurs på Atelieret her hos meg på Finnskogen, med 1 til 10 deltakere. 
- Ta kontakt om ønsket dag, hverdag eller helgedag til Kari til kar-rudi@online.no eller tlf 95137750. Du er velkommen til å ta kontakt og avtale en tid det passer. Bestill time som hos tannlegen. men naturmaterialer gjør ikke så vondt!

Mer om Atelierkursene: Dagskurs ( 6 timer ) Kveldskurs (3 timer). Prisen for et dagskurs er 850,- kr pr dag, pr deltaker inkludert alle materialer. Kveldskurs og halvdagskurs koster 550,-.

Velg selv hva du har lyst til å lære, og så lager vi et fint opplegg for et dagskurs eller kveldskurs som passer årstidens materialer. Du kan være både nybegynner eller ha erfaring innen dekorasjonsarbeid. Alle materialer og låneverktøy er inkludert i prisen. Bli naturinspirert!