Tilbyr

Er du fascinert av naturdekorasjoner,  vil du lage noe selv, eller ønsker du å kjøpe?

-       Kari Rudi fra Atelier Kari på Finnskogen skaper unike naturdekorasjoner, brukshåndverk, kvisthjerter og kranser av materialer som sankes på Finnskogen her jeg bor. Med allsidig håndverksbakgrunn, fagskole fra Vea og snart 25 års erfaring, kan jeg tilby et variert utvalg av miljøvennlige produkter med lang holdbarhet og lokal tilknytning.

-       Atelier Kari er et besøksverksted som er åpent på forespørsel og i utstillingsperioder. Kari har lang erfaring med å holde inspirasjonsforedrag og kurs i naturdekorering. I tillegg kan hun lage små serier av spesialprodukter for gaveformål og skreddersydde løsninger innen interiør og utsmykning. Ta kontakt for bestillinger som kan sendes rundt i hele Norge.

 Tilbyr:

  • Utstillinger og salg fra eget verksted
  • Foredrag med demonstrasjoner i naturdekorering
  • Kurs for alle nivåer, også dagskurs. Se HER.
  • Dekorering til: Konferanser og arrangement, fest, bryllup, konfirmasjon, dåp, sorgbinderi
  • Spesialbestillinger etter ønske
  • Har åpent atelier i enkelte perioder, deltar på utstillinger og holder foredrag.  Se egen oversikt over mine aktiviteter HER."Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse!"

Det er en glede å dele mine erfaringer og opplevelser om mitt liv med lav, mose, kvister og ville blomster, ved blogging, artikkelskriving, foredrag med demonstrasjoner, kurs og utstillinger. Du er også velkommen på mitt besøksverksted utenom åpningstidene etter avtale.

Hilsen Kari
tlf + 47 95137750
kar-rudi@online.no