Jeg er mest opptatt av brødlavens dekorative egenskaper, som jeg synes er helt fantastisk! På grunn av at brødlaven inneholder så mye lavstivelse, blir mine kranser og hjerter naturlig "impregnert" og holdbare selv om laven tørker. Jeg pynter gjerne lavkranser med kjuker, kongler og lavkuler som her.
Disse tre kransene er eksportert. Representanter for Solør-Värmland Finnkulturforening reiste nå i juli til Finnland på kulturdager. De bestilte med seg tre brødlavkranser for å ha med som gaver. Det er stas for meg! Fint tenkt å gi bort et lite stykke Finnskogen som i tillegg har en interessant kulturhistorie. Og nå har sikkert brødlavkransene funnet seg tilrette på fine dørerr i Finnland.
Ha fine sensommerdager!
kar-rudi@online.no
Veldig fine kranser du lager :)
SvarSlettGod sommer!
Tusen takk Fredrikke! God sensommer!
SlettFlotte kranser, nydelige naturfarger! :) Ha en riktig fin søndag :)
SvarSlettTakk og ha en fin kveld du også Inger Johanne!
Slett