29.08.2015

Det er lov å ha det gøy!

Tidlig i denne uka fikk jeg kursbesøk av tre hyggelige damer fra Hedemarken. De hadde med seg litt bygg så jeg kunne vise dem teknikken ved å lage kornkroner. Av det ble det en dekorativ prøvelapp.

Røsslyngkranser og lavhjerter stod på programmet. Og de var veldig fornøyde med seg selv når de skulle reise. Noe de har svært god grunn til. Kom gjerne på Atelierkurs du også!

Min røsslyngkrans har jeg hengt inne på utgangsdøra til Atelieret. Da varer den til advent, for den holder seg bedre når den ikke får sollys. Sesongen er litt på hell for røsslyngen nå, men ikke alle steder i Norge. Hvis du vil se og lese flere av mine blogginnlegg om røsslyng, så finner du dem HER. Og ja du leste riktig på dørskiltet, Nødinngang. Og hvor leder denne nødinngangen?

Jo, det er inngangsdøra til naturen. Plakaten var et ungt kunstnerstunt som jeg kjøpte på Kunstbanken for flere år siden. Er veldig glad i den, minner meg på å ha meg ut så ofte som mulig.

Ønsker alle en fin utehelg denne siste sommerhelga i 2015!kar-rudi@online.no

4 kommentarer:

 1. Så morsomt det skiltet var! Flott røsslyngkrans også. Ha en riktig god helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Inger Johanne! Ha en flott helg du også!

   Slett
 2. SÅ FLOTTE KRANSAR M.M DEI HAR LAGA. I FJOR SOMMAR VART DET FOR TØRT TIL RØSSLYNG I HØGFJELLET, BLANDT ANNA PÅ HYTTA VÅR. ER SÅ TRIST Å IKKJE FINNE RØSSLYNG, BERRE VISNE KVISTAR. MEN HELDIGVIS FINN EG DEI I LAVLANDET.

  FIN NY VEKE!

  SvarSlett
 3. Hi Kari ,,i ove your blog ,, you have a new follower
  Angelica

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!