03.11.2012

Et hjerte for savn.

I sorgbinderi skal dekorasjonene visualisere de etterlattes følelser for den de savner så sårt. Sorgen er en naturlig del av livet. Et naturhjerte med blomster er et sterkt uttrykk for den såre følelsen av savn. Det er ikke ofte jeg legger ut bilder av sorgbinderi, men jeg fikk veldig lyst til å vise dette store naturhjertet som er pyntet med roser, karla og lysantus i ulike varme farger. Naturmaterialer av einer, gran, furu og islandslav er bundet rundt et selvlagd halmhjerte.


Med rognebær på sølvstreng og kvister med lav på, blir det spennende kontraster i dekorasjonen. Om du ikke lager dekorasjonen til en begravelse selv, kan du kanskje plukke en del natur- og hagematerialer som dekoratøren kan bruke i tillegg til blomster. Det kan være en fin ting å gjøre som en del av sorgen som skal bearbeides og som kan gjøre selve begravelsen mer personlig.kar-rudi@online.no

8 kommentarer:

 1. Nydelig krans- og fint tenkt, det om at man kan plukke litt materialer sjøl til bruk ved en slik anledning; du er så dyktig!!

  SvarSlett
 2. Takk Berit! Ha en kreativ helg!

  SvarSlett
 3. Kan godt forstå at du hadde lyst å vise hjertet. Jeg kan nesten kjenne hjertevarmen! Å hente naturmateraler selv synes jeg er en veldig fin ide i dag som overlater det meste av arbeidet rundt begravelsen til andre. Føle at man bidrar og få seg en tur ut i naturen er godt sorgarbeid..

  SvarSlett
 4. Vakkert, så nydelig du gjør det med egne matrialer. Du er så flink.

  Har lyst til å prøve meg på Furukulene dine i år....det klør i fingrene for¨å få komme igang......og det hver gang jeg er innom hos deg. Du gjør meg glad. TAKK

  Klem Tove Kristin

  SvarSlett
 5. Vakre sammensetninger av forskjellige materialer :)

  SvarSlett
 6. Takk skal dere ha! Ha kreative dager!

  SvarSlett
 7. Hei Kari ! Mye flotte kranser og annet hjemmelaget her hos deg. Er veldig glad i naturmaterialer selv og lager gjerne personlige gaver til jul. Har lagt meg til som følger hos deg og ønsker deg en fortsatt fin uke ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marianne! Takk for bloggskryt og ha en kreativ førjulstid! Kari

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!