07.11.2012

Giveaway til JuleExpo.

Jeg gir bort ti biletter til JuleExpo på Lillestrøm hvor jeg og Anja skal ha workshop-stand 1. helga i advent. Vil du vinne en gratisbilett til en verdi av 120,- kr, legger du igjen en kommentar på dette innlegget, du kan legge igjen en kommentar på Facebooksiden min, eller sende meg en mail. Og OBS innen midnatt 18. november.
Fantastiske Anja fra Blomsterhagen på Abildsø og jeg gleder oss til å ha workshop-stand for vise hvordan du kan lage din egen julekrans.

På vår stand C04-13 kan du også få kjøpt materialer så du kan lage dine egne dekorasjoner, og selvfølgelig kan du få kjøpt naturdekorasjoner og kranser som vi har lagd. Velkommen!
  
Alle aktiviteter, utstillere og inspirasjon som du kan oppleve på JuleExpo ser du på deres hjemmeside HER og de legger ut masse bilder om utstillere på Facebooksiden sin HER.

Gleder meg til å treffe kreative bloggvenner og alle som følger meg!kar-rudi@online.no

14 kommentarer:

 1. Dette er en så inspirerende og hyggelig blogg!
  Takk for muligheten til å vinne billett :)

  SvarSlett
 2. Er innom bloggen din rett som det er for å se på alt det vakre du lager. Bli så inspirert, men når en har 10 tommeltotter så er det ikke så enkelt å lage noe hihi..
  Hadde vært morsomt med en tur til Lillestrøm, har jo aldri vært der!

  Klem fra en trønder:)

  SvarSlett
 3. Hei Kari. Har fulgt med på bloggen en stund. Du lager nydelige kranser og dekorasjoner, jeg har av og til lekt med tanken på å ta en tur til Finnskogen. Skulle gjerne møtt deg på messa! Ja takk, jeg vil gjerne delta i trekningen om billetter til JuleExpo.

  SvarSlett
  Svar
  1. Sigrun du vant en billett! Du må sende meg en mail med navn og adresse innen 23.11. så sender jeg billetten i posten til deg.

   Hilsen Kari

   Slett
 4. Ja takk - en fri billett hadde vært supert!

  Trine

  trineson@gmail.com

  SvarSlett
 5. hadde vært flott med fribillett :-)

  Birgitte
  obkt@haugnett.no

  SvarSlett
 6. Hei. Jeg gleder meg veldig til å gå på JuleExpo sammen med en god venninne. Mye artig å se og smake og kjøpe. Håper jeg vinner en fribillett. Lykke til med stand C04-13

  SvarSlett
  Svar
  1. Bente du vant en bilett, men må kontakte meg på mail med navn og adresse innen 23. 11, så sender jeg billetten i posten til deg! Vi sees! Kari

   Slett
 7. Jeg er med:)
  Silje Brandsvoll

  SvarSlett
 8. Hei! Takk til alle som har sagt at de vil bli med på trekningen! Jeg har fått tilbakemeldinger på at noen ikke har greid å legge igjen kommentarer her i kommentarfeltet. Derfor sjekker jeg det ut nå. Får du det ikke til da sender du meg bare en mail og blir allikevel med i trekningen. Ha kreative dager! Kari

  SvarSlett
 9. Jeg vil veldig gjerne vinne noen billetter, selv om jeg skal dit uanett;-) hilsen Gro Sofie, gro.bertelsen@gmail.com

  SvarSlett
 10. Denne må man jo være med på :)

  SvarSlett
 11. hei, vil gjerne være med på messsa, og å vinne billett. Vennlig hilsen annelise ( alovmo@tertitten.com.

  SvarSlett
 12. Takk til alle dere som ville være med på trekningen med billetter til Juleexpo 30. november til 2. desember! Mange mailet meg, la igjen kommentarer på bloggen og på Facebokk. De heldige vinnerne er: Solveig, Mette, Trude, Christina, Inger Kristine, Sigrunn, Karoline, Annelise, Birgitte H og Bente. Vi treffes på standnr C04-13! Dere andre er også velkommen!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!