27.11.2012

Å lage stemning på utstilling.

På Domkirkeodden på Hamar sist helg var det enkelt å lage god stemning i den gamle Løtenbygningen nede ved Mjøsa. Men til helga er det full julerulle på Norges Varemesse på Lillestrøm. JuleExpo kalles utstillingsmessa. Her har vi virkelig en utfordring med å skape den gode julestemningen i den store messehallen.

Men jeg skal ha med mine berømte lavkranser og andre godbiter fra naturen. Anja fra Blomsterhagen på Abildsø kommer med adventskranser, tyttebærhjerter og einerkranser og mye annet. Og ikke minst skal vi demonstrere hvordan du kan binde din egen julekrans. Dette må det jo bli god julestemning av.

Vi ønsker velkommen til vår naturstand og håper at vi kan skape en fin julestemning og et hyggelig standmiljø for dere. Har du lyst til å komme og besøke oss på stand C04-13? Eller vil du heller besøke meg på Finnskogen?

Utstillingsprogrammet mitt før jul og for resten av vinteren ser du her.kar-rudi@online.no

4 kommentarer:

 1. Lukke til!
  Er diverre litt langt unna..

  SvarSlett
 2. Hei Kari. Har allerede begynt å glede meg til du kommer til Molde i oktober 2013. Men jeg stikker nok innom din stand på Hagemessen også. Dine kranser og dekorasjoner av vakre naturmaterialer er en stor inspirasjonskilde! Lykke til på JuleExpo!

  SvarSlett
 3. I'm very impressed with your work. Simplicity and naturalness make your works look remarkably and uniquely. I've observed your blog for a quite long time. My congratulations on your good ideas. All of them are beautiful. Good luck!

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you! Be creative you too :o)

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!