02.09.2011

Glad medlem av Brukshåndtverkerne i Hedmark!

Jeg er så glad! For denne uka ble jeg tatt opp som medlem av Brukshåndtverkerne i Hedmark. Dette er noe jeg har arbeidet mot i over et år. Ikke rart jeg er glad, for her er det mange flinke folk. En blir medlem ved en juryering, og et av de arbeidene jeg leverte inn for "opptaksprøven" var en stor kvist- / pinnekrans i bjørk på 48 cm i diameter, og jeg kalte kransen "Hel ved".

Vanlig lavlandsbjørk er brukt som naturmateriale. Hele kransen med kvister, greiner og noe sjegglav kommer fra samme greina på treet, også underlaget som pinnene er festet til.

Jeg begynte med de groveste kvistene og monterte etter størrelse rundt kransen og endte opp med tynne kvister. Bjørka har tørket i mange uker før montering, så den ikke krymper seg slarkete.

Kransen er som en seierskrans for meg selv. For jeg ble jo medlem! Se alle de flinke folka som er medlemmer i Brukshåndtverkerne i Hedmark og alt de flotte de lager.

God Helg til alle! 

7 kommentarer:

 1. Gratulerer hjertligst, det har du virkelig fortjent.
  Ha en riktig god helg, klem Laila

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye. Mye lekkert du lager :-) Kransen er herlig.
  God helg.

  SvarSlett
 3. Aldeles nydelig! Hva er vel flottere enn naturmaterialer. Og dette materialet er det jo god tilgang på også. Gratulerer med medlemskapet i det gode selskap!

  SvarSlett
 4. Ahoj Kari nádherné ůžasné to dovedeš jen Ty máš krásné srdce .Obdivuji tě!!!!!Daja-CR

  SvarSlett
 5. Gratulere, gratulere, det fortjener du med alt det lekre du skaper. Klem fra søster

  SvarSlett
 6. Så gøy Kari,,,,gratulerer så mye, ekstar moro å få det til nåe en har jobet for det en stund,,,,og kransen din var lekker,,,,den får vel hedersplassen nå, som en pokal,,,smiler.
  Ha en fin helg.
  Anne

  SvarSlett
 7. Gratulere!
  Ærleg fortjent :-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!