27.08.2011

Min første Rennebumartnan.

Slik ble mitt bidrag til uteutstilling på Rennebumartnan 2011. Arrangørene skal ha ros for sin tilrettelegging av boder og hjelpsomhet. Jeg er imponert over hva de har fått i stand på Berkåk. Og publikum tok vel i mot meg. Finnskoghjertene som henger til venstre ble utsolgt etter en halv dag.
 
Det er ikke fordi jeg må se logoen min over alt, men her dekker den over logoen til Biltema hvor jeg kjøpte disse tapetserbordene i hvit bølgepapp som jeg skar til i passe høyde og lengde. For at ikke mine dekorasjoner skulle gå i ett med "tapeten" hang jeg opp hvit rørlegger-fiberduk i hesjestaur på veggene. Dette konseptet fungerte sånn noenlunde. Ble litt skeptisk når regnet høljet ned på lørdag, men alt gikk bra.


Jeg solgte en del bukett- og dekorasjonsholdere også. Her er en som jeg demonstrerte for publikum. Takker med gransus i serken både publikum, medutstillere og arrangører for en opplevelsesrik helg. Kanskje det blir en tur til Trønderlag til neste år også? God Helg til alle!

12 kommentarer:

 1. Gratulerer med første martnan :O)
  Skjønner godt at hjertene ble utsolgt så nydelige som de er, Kari! Skulle gjerne hatt etpar selv av dem!!
  Så morsomt at det var suksess med salget!
  God helg fra Anne:)

  SvarSlett
 2. Så gøy, og du lager jo så mye fint.
  Jeg hadde også kjøpt et sånn hjerte hvis jeg hadde vært der. Kjempefine de ballene du lager også, tror jeg må prøve meg på det. God helg, kos deg masse. Klem

  SvarSlett
 3. Så morro Kari!
  Håper du fikk god omsetning, og ikke minst at du fikk mange gode ord fra de som besøkte standen. Det er jo litt stas når kundene blir glade og inspirere, eller hva :)

  SvarSlett
 4. Sånn en hyggelig salgbod og vakre dekorasjoner.
  Hjertene er fortyllende, ikke rart de fikk bein å løpe på...

  SvarSlett
 5. Så mykje fint!
  Du lagar utruleg mukje fint av det naturen byr på :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med vel overtått marknad!
  Så masse fint du har laget!
  Koselig at du hilste til min søster!
  God helg! :)

  SvarSlett
 7. Hei og gratulerer med flott stand. Så mye lekkert du hadde laget,,,likte så godt de skeive hjertene dine,,,
  Har faktisk vært engeng på Berkåk jeg også, på et kurs i et dataprogram på et hotell der oppe,,,
  Ha en fin helg.
  Anne

  SvarSlett
 8. Flott stand! Var egentlig på vei til Rennebu forrige lørdag, men da regnet bare styrtet ned, kom vi ikke lenger enn til Oppdal. Skjønner godt at hjertene dine forsvant fort.

  SvarSlett
 9. Flott salgsbod du hadde! Kom meg ikke til martnaden i år -men prøver da til neste år(så håper du stiller da) Skjønner at de hjertene gikk fort unna. Hørte det var mye regn på lørdag, vi håper på bedre vær til neste år....
  Merete

  SvarSlett
 10. Anonym8/28/2011

  Gratulere så mye med vel gjennomføring! Fin salgsbod og nydelige varer :)

  Ha en fin søndagskveld :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med en vellykket utstilling!
  Er stadig innom deg for inspirasjon, og nå står insanking til høst dekorasjoner for tur, tusen takk for masse deilig tips og flotte innlegg.

  SvarSlett
 12. Å så mange nydelige kommentarer som dere har lagt igjen. Tusen Takk! Nå er jeg inspirert og topp motivert til å jobbe videre for å løfte fram naturmaterialenes egenart og skjønnhet.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!