16.08.2011

Utstilling på Rennebumartnan 2011

Her er en pyntekule som jeg skal ha med på utstilling. Den må nok friskes opp litt til helga til Rennebumartnan 2011  den 19 - 20 - 21 august. For pyntekuler med blomster varer ikke i dagesvis. Men jeg har med mye annet spennende som jeg håper noen vil ha interesse av å se og kanskje kjøpe.
  
I mitt Blogginnlegg om Furuballer ser du hvordan du kan lage dine egne pyntekuler. Du bare bytter ut naturmaterialene med det som er enkelt å få tak i akkurat nå. Og hos meg er det røsslyng, ryllik, reinfann og rognebær.
Jeg er stolt over å få bli med på Rennebumartnan og du treffer meg på utebod 9B. Det er egentelig morsomt å ha det travelt og være en smule småstressa når jeg i år har vært så heldig å få bli med på denne store mønstringen av norsk husflid og håndtverk.
Håper vi sees! Ha en kreativ uke!
Hilsen Kari

11 kommentarer:

 1. Lykke til i Rennebu! Har vært på denne martnan mange ganger (som gjest), og jeg er alltid like imponert over alt det fine som blir produsert rundt om i Norge.

  SvarSlett
 2. Der skulle en ha vært, men desverre ikke i år. Nydelige pynteballer.. i morra skal jeg ta med meg makulert papir hjem fra jobb. Takk for tipset, nok en gang. Lykke til på martnan.. ønsker dere fint vær!

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne vært på Rennebumartnan! Var der for to år siden. Min yngste søster jobber i Birka, så hun i god sving med pynting av spisestedene. Du får se etter gule pyntegjenstander.
  Lykke til! : )

  SvarSlett
 4. Så flott KARI!
  Takk for at du deler så raust :-)

  SvarSlett
 5. Takk for lykkeønskninger til utstillingen. Tror jeg trenger det, for jeg er veldig spent. Ha en kreativ uke!

  SvarSlett
 6. Herlige farger!
  Lykke til på Rennebumartnan!

  SvarSlett
 7. Drahá KARI,nádherné inspirace,to umíš jen TY!!!!!!Obdivuji Te jsi velká umělkyně s přírodou !!Zdraví Daja CR

  SvarSlett
 8. God tur og lykke til på Rennebumarten

  SvarSlett
 9. Lykke til på marten. Innom for å hente inspirasjon. Har kjøpt meg 4 halmkranser som skal pyntes til konf. Natur er bare best;-))
  Ha en kreativ dag!

  SvarSlett
 10. Takk for alle lykkeønskninger til Rennebumartnan! Jeg storkoste meg, traff hyggelige medutstillere og et flott publikum.

  SvarSlett
 11. Anonym8/26/2011

  Tenkte jeg skulle ha fått mulighet til å dra dit iår men får prøve neste år. Håper du stiller da også:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!