23.09.2011

Bryllupshjerter i brødlav.

Bryllupsparet som gifter seg i morgen skal bruke dette dobbelthjertet i brødlav til å henge på alterringen og etterpå over ektesengen hjemme. De bestillte dette i sommer når de var på besøk her i Atelier Kari. De vil nok pynte det litt med lekre bånd når den henger på alterringen og de lover hverandre evig troskap.

Dekorasjonen bidrar til at bryllupet og stedet de faktisk gir hverandre sitt ja blir høyst personlig. Hjertene er lenket sammen og skikkerlig flettet i hverandre fra bunnen av. Den totale størrelsen ble ca 40 x 60 cm. Jeg sender varme tanker til brudeparet.

Håper de får et flott bryllup, og at de sover godt sammen under hjertene!

8 kommentarer:

 1. Anonym9/23/2011

  Spesielt og veldig flott:) Dukka en tur innom for å finne litt inspirasjon idag og jeg finner det alltid inne hos deg:) Ha ei fin fin helg:)

  SvarSlett
 2. Utrolig fint dobbelthjerte !!
  Det du lager fra naturen er bare råflott. Dette inspirerer nok mange av oss som titter innom :) Uten tvil, brudeparet blir kjempefornøyd med hjertet :)
  Fin fredagskveld til deg, klem Heidi

  SvarSlett
 3. Det skogen gir av matrialer blir så flott i forskjellige arrangementer! Var i Våler i våres å så deg lage bukett, og ble kjempe inspiret, men så skulle jeg ut i skogen og plukke ymse selv,men det er ikke så lett! Kjørte forbi hos deg i dag...og svensketur ble det videre, og Torsby hadde mye å by på i dag!!

  SvarSlett
 4. Jippi, NÅ klarte jeg å legger meg til som følger hos deg!

  Dobbelthjertet var bare utrolig nydelig.
  Det litt "rufsete" samtidig så ordentlig..Liker det så godt!

  Du deler din kunnskap og innspirerer noe kollosalt Kari.

  Tusen takk med klem fra
  Anne på landet:)

  SvarSlett
 5. Takk for alle strålende kommentarer! Så fint at du fikk til å legge deg til som følger hos meg Anne på landet. Hilsen The Lady of the Woods.

  SvarSlett
 6. Utrolig romantisk og vakker krans, flott at de kan både bruke den i sermonien og pynte med den etterpå :)

  Jeg har i dag skrevet litt om innsanking av naturmaterialer (hva du kaller natur og kulturmaterialer, jeg veit ;) ) og da passet det å legge inn den flotte kransevideoen vi lagde i fjor. Takk for en herlig dag vi hadde da, jeg lærte masse av deg!

  SvarSlett
 7. Takk Anne! Jeg hadde det veldig flott den dagen jeg også. Fint at videoen er like brukbar i år. Jeg har fått skryt av fagpersoner for innholdet og formidlingen av hvordan en lager en kvistkrans.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!