04.09.2022

Tilbakeblikk på sommeren 22

Sommeren har vært travel og med mye sol og hageidyll. Jeg vil oppsummere sommeren 2022 med bilder av smått og stort. Jordbærampelen har vært frodig og gitt en hyggelig smaksopplevelse når jeg har gått forbi.
Eksperimentering, her blant annet med bjørk og rustikke kvister med lav...
Se hva jeg fant på en miniferie på et slottsbesøk på museum i Sverige, inspirasjon!!

         
Og her er et par av bestillingene som kom i kjølvannet av min jubileumsutstilling. En markering av 20 år med villkvister og mosedotter.

Graskroner ble det, og denne herlige tradisjonen er ganske vanlig i Sverige. Har ikke sett noen i her hjemme. Jeg lager hengekroner i både bjørnemose, byggkorn, smørblomster og all mulig ulikt gras.

  Mosedottene har vekt begeistring hos mange i form av hjerter, kranser og skulpturer. Og neverkrøllekranser lik den jeg lagde til Finnskogtoppen for et par år siden.

Besøk av venner og bekjente har det vørt mye av. Her har håndverksvenninne Klara Pil tatt med seg en venninne på gjennomreise til Sverige.


Og ikke minst er det en stor begivenhet at det har dukket opp et nytt lite hus mitd i blomsterenga her hjemme på Finnskogen. Den vil vi sikkert få mye glede av i somrene som kommer.

Nå har høsten begynt og det går mot enda travlere tider på atelieret.

Ha kreative høstdager dere også!

Hilsen Kari
tlf 95137750

4 kommentarer:

 1. Alltid så mye vakkert her hos deg. Jeg legger så sjelden igjen kommentarer, men nå ville jeg ønske deg fine dager i høsten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Randi! Ha fine førjulsdager!

   Slett
 2. Flott å se innom hos deg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, hyggelig at du synes det og stikker innom!

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!