14.11.2021

Alle kvisthjerter gleder seg....

Nå er det kvisthjerter som gjelder! Jeg lager de av vanlig lavlandsbjørk, Slike halvdoble kvisthjerter er det de fleste ønsker seg og bestiller rundt om i landet. De som vil ha lys, setter på lyslenke selv. Jeg sender hjerter med posten, og da må de maks være ca 115 cm x 55 cm. Og noen vil ha flere kvisthjerter, kanskje også et som gaver?
Og noen vil ha hjerter av den enkle og stilrene sorten. Kvisthjertene kan lages i mange fasonger og størrelser. Det fine er at de har lang holdbarhet, og passer på dører og vegger, både ute og inne.
Skaslien Gjestgiveri er veldig glad i kvisthjerte som jeg lagde til dem for åtte år siden. Nå er Skaslienhjerte restaurert litt og har fått ny lysslynge. Veldig mange ønsker seg et så megastort hjerte på over to meter, men da må de hente det her på Finnskogen, for så store hjerter kan ikke sendes med posten. 
Sjefskokken Ottar Skaslien tar en titt ut av døra for å sjekke om jobben med hjerte gikk bra. Jeg tar det sjarmerende bartesmilet som tegn på at han er fornøyd. Han gleder seg sikkert  til å bytte ut kokkelua med  nisselue, nå som julesesongen på Skaslien Gjestgiveri starter.

Og jeg må jobbe videre med hjertebestillinger, så de kommer fram i god tid før jul. Ha kreative førjulsdager!  

 Hilsen Kari

tlf 95137750 mail kar-rudi@online.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!