12.05.2019

Selskap med Granblomster.

Har du lagt merke til at grana blomstrer? I år er det masse blomstring på grantrærne her på Finnskogen. Det er uvanlig  frodig blomstring på disse store trærne nå. Hva er da mer naturlig enn å bruke dem i lekre dekorasjoner?

Det er hanblomstene som står i knopp som røde bær på de nederste greinene. Når de modnes så fyker blomsterstøvet og bestøver hunblomstene som etterhvert kommer til syne øverst i treet. Og da er det for sent å bruke disse spennende blomstene i naturdekorasjonene. For gult blomsterstøv er ikke lekkert hverken på selskapsduken eller for allergikere.

En litt uvanlig blanding av blomster, kanskje? Med spennende limegrønne vasekrukker, roser, margkritter og bjørkekvister med lav ble det pyntet til fest.

Ha hyggelige maidager med fest og sosiale lag! Og bruk øynene godt når du leter etter noe spennende til borddekorasjonene!

Det er alltid noe overraskende å finne i naturen!

Hilsen Kari
tlf +47 95137750

2 kommentarer:

  1. Grazie Karin per queste meravigliose composizioni,sei sempre uno spunto per me,spero un giorno di poter venire a trovarti nel tuo Atelier e conoscerti di persona.Un saluto dall'Italia.Gabry

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!