31.05.2019

Nytt relieff.

Nytt relieff som har fått navnet Poding, etter inspirasjon av min far og alle mine hagevenner. Hvorfor poding? Hva er poding? Når gartnere kobler sammen planter, så de kan leve på samme hovedstamme og begge plantene får næring fra samme røtter, kalles det poding.  

Bjørkekvistene mine er jo ikke levende lenger, og kobbertråden jeg har brukt til å sette sammen kvistene og lage bladranker av, trenger ikke næring. Men inspirasjonen kommer fra eplehagen min far hadde i min barndoms hage. Han brukte ofte litt maling for å dekke sårflatene på avskjærte greiner. Mens jeg bare maler kvistendene for dekorasjonsens sin skyld. Utrolig hva en kan la seg inspirere av.

Jeg synes dette var en morsom utfordring med et stedstilpasset eksperiment , og nå henger relieffet i vinduet til en fornøyd kunde.

Vil du lære mange ulike teknikk for å lage flotte dekorasjoner med? I september 2019 starter et nytt og unikt kursopplegg med tema "Naturdekorasjoner med eksperimentelle teknikker"  i Lørenskog Husflidslag. Kurset er ikke publisert ennå, men ta kontakt om du vil ha mer info om dette spesielle kurset søndag 22. september.
.
Gøy å finne på noe nytt! Ha kreative vårdager!

Hilsen Kari
tlf  + 47 95137750

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!