22.02.2015

Bloggbok og vårkurs i Lørenskog.

Nå har bloggboka for 2014 kommet. Bloggbøker er et flott tilbud jeg benytter meg av. Det har blitt hele 7 bøker, og de er en fin dokumentasjon og dagbok over de mange aktiviteter jeg har som dekoratør i løpet av året. Jeg kan også med kritisk blikk gå igjennom hva jeg deler på bloggen. Bøkene koster bare 3-400. -kr og er enkle å bestille. Jeg kjøper mine igjennom Blog2print, og det har gått veldig greit til nå. Tenker det blir morsomt å ha med bloggbøkene på gamlehjemmet når den tida kommer en del år i framtida.

Det å dele kunnskap, erfaring og ideer igjennom blogging, foredrag og kurs er en stor del av virksomheten min. Og jeg elsker å holde kurs! Et av kursene jeg skal holde i våres er i Lørenskog søndag 12. april. Det er et heldagskurs pg tilsvarende det de glade kursdeltakerne på bildet over. Meld deg på allerede nå, på kurs nr 14 hos Lørenskog Husflidslag HER. Lett å bli glad når en kan temme villkvister og brødlav til hjerter, kranser og blomsterholdere.

Velkommen til kurs!kar-rudi@online.no

3 kommentarer:

 1. Interessant tips, dette med egen bloggbok.
  Siden du allerede er bruker, kjenner du kanskje til om det finnes testmulighet (se eksempel fra egen blogg) uten forpliktelse til kjøp?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja du "designer" og tilrettelegger bloggboka , velger tittel, forsidebilde, baksidebilde, om du vil ha med kommentarer, hardperm og så videre.. Alt dette før du går til kasse og skal betale. Tror kanskje du kan lagre utkaste også. Bildegjengivelsen er ikke allverden, men greit nok som dokumentasjonsbok.

   Slett
 2. Så koseleg!
  Har tenkt på det, men ikkje blitt..

  Ser så kjekt ut å gå kurs med deg :-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!