07.02.2015

Æsj, Æsj, Æsj!

Ja, Æsj, Æsj, Æsj! For første gang på nærmere 10 år har jeg måttet melde forfall til et arrangement jeg skulle vært en del av. Det er ikke lett for meg å kaste inn håndkle. Men etter tre uker med virus, feber og etterfølgende infeksjon i øre-nese-hals, måtte jeg bare innse at noen utstilling på Hadeland Glassverk blir det ikke på meg i dag. Og jeg som hadde gledet meg så veldig! Men sånn er det nå bare. Håper bare jeg blir invitert med kvister og mosedotter til Hadeland neste år også.


Begynner å komme meg litt, har prøvd meg et par korte dager ute i verkstedet med litt puslearbeid og det er ganske koselig. Denne kvisthaugen med flott bjørk med nydelig lav på, har jeg fått hjelp til å sanke. Nå er det bare å komme ordentlig i gang med jobbing igjen. Hyggelig å komme i gang med bestillinger også. Må pusle meg i form igjen til Rørosmartnan. For jeg har jo mye å glede meg til nå ut over vinteren. Og Rørosmartnan er jo noe helt spesielt.Blomsterholdere av kvist og pinner er en hyggelig måte å ta naturen inn på stuebordet på, og jeg elsker kontrastene mellom rustikke kvister og sarte blomster. Hva synes du?

Ha en flott helg!kar-rudi@online.no

7 kommentarer:

 1. Uff! Det er slettes ikkje kjekt å 'hiva inn handkledet' til kjekke arrangement. Eg har forstått at vinterviruset ikkje lar seg lura så lett denne vintaren. God betring til deg, og kos deg med små pusling i verkstaden. Du puslar så mykje fint :)
  Siri

  SvarSlett
 2. Au da, så leit.Har opplevd noe lignende selv.Føler virkelig med deg.God bedring da.

  SvarSlett
 3. Så synd at du ikke fikk delta på Hadeland. Har vært innom glassverket mange ganger, og jeg synes bestandig det er så trivelig der. God bedring!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig sympati! Trenger det nå. Ha en fin helg alle sammen!

  SvarSlett
 5. Uff, hardnakket dette viruset. Riktig god bedring og lykke til på martnan! Blomsterholderne dine er flotte! Fin kontrast, og så trengs det ikke så mange blomstene for å skape en flott dekorasjon :)

  SvarSlett
 6. Hej Kari!
  Skal da lige love for at du har fået dig en omgang, rigtig god bedring! Lækre grene:-P
  Jeg finder det meget spændende når der er brugt sådanne kontraster, rå skønhed:-)
  Ha en god dag
  Hilsen Anette

  SvarSlett
 7. Tusen takk MorMamsen og Anette! Har kommet litt i gang med kvistene og jeg tror det blir fint...

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!