01.06.2013

Blomsterstol.


Å ta seg en pust i bakken er ikke noe jeg så ofte gjør, men så falt jeg for denne metallstolen med blomstermotiver. Fint å late som det er sommer uansett hvordan sommeren blir, og er det flott vær hvorfor ikke ta kaffekoppen i solveggen?
 
På årets første sommerdag er det sommerlige blomster i potta mi. Og dette er en riktig potte som har fulgt meg i mange år, men det er over tredve år siden den gjorde nytte for seg til annet enn pynt.

Og ikke lenge etter at jeg hadde satt meg for å prøve stolen med kaffekoppen og greier, så kom denne elgkua på besøk. Den synes visst det er helt greit og naturlig at jeg tar meg en pust i bakken i solveggen. Og så behøver jeg ikke å være helt alene, selv om dette svære dyret holder seg i utkanten av tunet, noe jeg synes er helt greit, så får blomstene være i fred. Sommenen er deilig dere!

Kos dere alt dere orker disse herlige forsommerdagene! 


kar-rudi@online.no

3 kommentarer:

 1. Oij, er det ikkje litt nifst at elgen kjem så nær inntil husa ?
  Fin stol, fin potte, fint alt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg er vel vant til det. Kaller den for tunelg, alternativ gressklipper. ;o)

   Slett
 2. Tror nok jeg hadde falt av stolen hadde jeg fått et slikt besøk. Skjønner du bor på en plass hvor store naturopplevelser kan forekomm. Her hos oss er det mest rådyr. De gresser derimot i hagene våre:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!