19.05.2013

Galleriutstilling.

En trippel seljekrans.
 
Jeg har liten trening i å arbeide fram mot en større utstilling i et fint galleri. Det har jeg bare gjort et par ganger før, så noen rutiner i dette har jeg ikke. Men nå følger jeg en arbeidsplan. Problemet er bare at jeg har tatt meg vann over hodet. Ambisjonsnivået mitt fòr rett til værs når planen ble lagt ved påsketider. Og heldige meg som etter påske har hatt mer enn nok annet å gjøre. Så nå må jeg la pinsehelg være pinsehelg og traver i løpestreng mellom mosedotter og villkvister på atelieret for å få noe bra ferdig til utstillingen som åpner allerede lørdag 25. mai.
 
Trykk på bildet så blir det større.
 
Utstillingen jeg skal være med på heter Utspring og er en jubileums- og vandreutstilling for Brukshåndverkerne i Hedmark 25 år. Sammen med seks andre flotte kunsthåndverkere og brukshåndverkere stiller vi ut i Galleri Elgen i Tynset Kulturhus. Lørdag 25. mai kl 13.00 er det åpning, og utstillingen blir stående til og med 18. juni.
 
Velkommen til utstilling!kar-rudi@online.no

4 kommentarer:

 1. Lukke til!
  Og god Pinsehelg uansett ;-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Takk snille deg! Ser ut til at jeg kan komme i boks med mye av det jeg hadde tenkt. Ha en fortsatt fin Pinsehelg du også!

  SvarSlett
 3. Jeg var der (damene fra Rendalen)! Flott utstilling. Vi var imponert over arbeidene dine.
  Legger meg til som følger og ønsker deg en fin søndag.
  Jeg kommer til å lage et innlegg om utstillingen når regnværet setter inn igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at dere kom til åpningen og for hyggelige ord! Klem fra Kari

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!