15.01.2012

Å trille lavkuler.

Nå som jeg driver å rydder opp i verkstedet, ser jeg lett hva jeg savner. Ingen pompongkranser eller -hjerter rundt meg. Det er som å savne gode venner. Så til uka skal jeg trille lavkuler.

Dette hjertet består av over 300 lavkuler i rabbesjegg og brødlav, så det vil ta sin tid. Heldigvis har jeg igjen en god del lav. Operert kne ingen hindring, men det blir nok plaster på den ene tommelen.

Ha en kreativ uke dere også!


kar-rudi@online.no

5 kommentarer:

 1. Lykke til. Jeg laget en pongpong igår, en dusk til en dukkelue.

  SvarSlett
 2. Anonym1/16/2012

  Du er veldig flittig! Wow.
  Ha en finfin mandag. :)

  SvarSlett
 3. Hei Kari. Hvordan behandler du lav og mose slik at de tåler å bli brukt siden uten å bli veldig sprø? Tørker du dem bare naturell eller bruker du noe tilsetningsstoffer for at de skal bli litt myke?
  Kanskje andre har gode råd??????

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anonym! Jeg bruker selvfølgelig ikke kjemikalier. Jeg plukker lav og mose og bruker artene til det de egner seg for. Så lav som blir sprø og tåler lite når den blir tørr, bruker jeg lite av. Lavtypene som jeg bruker til pomponger har mye lavstivelse og er naturlig impregnert. Jeg tørker laven etter plukking, og bløter den når jeg skal lage noe av den, og tørker det jeg lager etterpå for å unngå mugg på mine produkter. Lykke til! Hilsen Kari.

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!