28.02.2011

Masse snø, men våren er her i morgen!

I morgen starter våren! Jeg tenker på alle de gledene som vil dukke opp i skogens egen hage nå i de nærmeste månedene. Hvitveisen vil nikke god morgen når jeg går ut av døra. Hvitveisen, anemone nemorosa, tilhører soleiefamilien og kan med sine forgreinede rotstengler opptre som hele tepper av blomster. Og som så mye annet som er vakkert i naturen, er den giftig. Egils herbarium er en sann glede av flotte foto av markblomster, bare se på hans bilder av hvithveis her.

Jeg skal nyte hver dag av våren og bli flinkere til å fange mine markblomstdekorasjoner med kamera og dele dem med leserne på bloggen. Og dette er mitt høytidelige vårløfte!!  

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Jeg har plassert min blogg i Svullryanorske bloggkart!

Follow my blog with bloglovin

8 kommentarer:

 1. Ikke lenge igjen til våren og hvitveisens vakre åpenbaring. Gleder meg vannnvittig.
  Flott dag til deg.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 2. For et flott løfte - det henger jeg meg på!!
  Og for noen nydelige bilder han Egil har tatt - de var det sannelig klasse over!! Og ditt Kari bilde - minner om vår - NYDELIG!!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 3. Heiia,så fin blogg du har her =) Jeg deler din interesse for alle de vakre planter som vokser i naturens store hage,endelig er våren her,jeg gleder meg hver en dag nå for å finne vårtegn...Nå skal jeg titte videre i din fine blogg du har her,du skjønner,min svigemor driver som blomsterdekoratør og ønsker jeg kan overta,hun selv er nå 73 år,jeg er kurset gjennom henne og hjelper til med sorgbinding når det trengs,jeg er så veldig for å lage av det man finner i naturen..jeg legger deg til i min bloggliste og følger gjerne denne bloggen din =)En vakker vår ønskes deg fra Elin

  SvarSlett
 4. Et løfte jeg gleder meg over og gleder meg til :)

  Og hurra for våren som snart er her, i dag skinner sola!

  SvarSlett
 5. I morgen sier du - hm! Jeg kan jo late som om den kommer i morgen her hos meg, men jeg velger meg heller april! (Mars kan være hard her hos oss selv om vi har hatt og fremdeles har mildvær med regn og sludd). Hvitveisen - der den står nikkende i vårsolen - er bare helt herlig!
  Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 6. Hei! Vår, ja. Ikke her enda. Men jeg vet ikke om noe som er så fint som, når hvitveisen dekker hele skogbunnen. Da er det skikkelilg vår, og når bjørka spretter. Kjenner at jeg gleder meg til det. klem

  SvarSlett
 7. Supert løfte! Jeg skal titte innom jevnlig og titte på markblomstene dine :-)

  SvarSlett
 8. 1 m snø i hagen vår.
  Men den blir ikke liggende, det er heldigvis ikke permafrost på sørlandet.
  Ser fram til våren kommer for alvor.
  Jeg går på en sti full av hvitveis til jobb, hver vår.
  Det er en livsnytelse!
  Våren kommer nååå..

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!