19.12.2010

Vi baker Iskranser

Nå er det full vinter og minusgrader så det holder i deler av Norden! I år som i fjor, kan vi bruke denne kulda til noe kreativt og inspirerende. Å bake seg iskranser, hjerter, stjerner eller lykter er en slik i siste liten dekorasjon som alle kan få til nå rett før jul. Jeg vil veldig gjerne at dere i år legger igjen en link nederst i bloggen her av deres isende kakebaking, så mange får se hvor mye flott vi kan lage av vann og kulde. Eller dele bilder på Atelier Karis Facebookside. 
Mine første iskranser i år er bakt i en glatt kakeform og pyntet med grankvister inni. Med hvite bånd gir dette et sart utrykk. Frodigere kakeformer og mer fargerik pynt kan også brukes. Hvis du bruker stjerne- eller hjerteformer, må du borre hull i iskaka etter den er ferdig. La isdekorasjonene dine fryse på verandaen eller i fryseren, hell på litt varmt vann på formen når vannet har fryst, så er "kaka" lettere å få ut. Heng kransene opp i fine bånd, hyssing eller tråd.

Her er blogginnlegget fra i fjor: Bak deg en iskrans. Lykke til med årets iskransbaking og legg gjerne igjen en link til eget blogg innlegg om iskakebaking nedenfor innen 31. desember. Eller legg igjen et bilde på Atelier Karis Facebookside. Del din kreativitet! 4 kommentarer:

 1. Herlig Kari :o)
  Nydelige kranser!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 2. Billig og greie råvarer.
  Og flott resultat.
  Koker du vannet først, blir resultatet uten bobler.Morro!

  SvarSlett
 3. ÅÅ denne kransen var nydelig...

  så kreativ du er =)

  ha en fin adventssøndag =)

  klememr 0)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig respons! Lag dere iskranser og send meg gjerne bilder. Kos dere i adventstiden!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!