25.12.2010

Nissene er på vei!

Hvis nissene ikke har kommet til deg enda, er det ikke fordi du ikke har vært snill, de bare litt forsinket av all snøen og kulda. Som du ser er de på vei med sang og musikk!

Mange har spurt om hvorfor jeg har nissefritt atelier. Forklaringen er at  mine yndlingsnisser er disse herlige nissene fra Galleri Midthun og kunstneren Kjell E. Midthun.

Jeg tror jeg av og til ser disse nissene titte rundt hushjørnene på tunet mitt her på Finnskogen, eller når jeg rusler en tur i skogen.  Det er en fantastisk frodighet og humor i disse bildene med helnorske nisser og motiver som fra eventyrene. Ofte er motivene hentet fra Hedmark, og lette å kjenne igjen.

Bilder, kort, kallendere og flere godbiter fra Galleri Midthun finner du HER.
Ha en fine romjulsdrømmer!

5 kommentarer:

 1. Nydelige nisse bilder...

  Kos deg videre i romjula..

  klemmer 0)

  SvarSlett
 2. Ojj så herlige gamle julekort du deler med oss :o)
  Meget vakre!
  Ha en fortsatt herlig jul, Kari.
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 3. Det er viktig å være lojal mot sine favoritter, også når det gjelder nisser. Jeg driver fortsatt med engler og undrer når jeg kommer på nissetanker. Nisser eller engler - ha en vidunderlig juleuke! Kortene er nydelige!

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke så glad i disse moderne nissene så disse var kjempefine. Siden jeg har blogga om sledekjøring så likte jeg det med hesten ekstra godt. Ha en fortsatt fin jul!

  SvarSlett
 5. Hei Kari!
  Ah- fine nissebilder! Ha en skjønn romjul!
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!