25.11.2010

Atelier Kari flytter inn på Kvinnemuseet

Vi sees kanskje på Kongsvinger til helga når Atelier Kari flytter inn på Kvinnemuseet. Nå er det julestri for alvor! Og i år skal jeg sammen med flere håndverkere og kunstnere ha utstilling på Kvinnemuseet på Kongsvinger i anledning Julemarkedet i Øvrebyen. Hele den gamle trehusbebyggelsen under Festningen vil sprudle av pur juleglede 27. og 28. november, kl 12-16. Det er også underholdning og teater på programmet. 

Og nå må jeg henge i og lage flere kråkefotkranser.

6 kommentarer:

 1. Der var kråkefoten igjen.. har sett en blogg snakke om denne...men har ikke funnet den i naturen enda... men at den er dekorativ..det er den uten tvil..

  Nydelig krans..

  Klemmer 0))

  SvarSlett
 2. Har aldri tenkt på at man kan bruke kråkefot til krans, men det ble veldig fint... Vet hva jeg må "høste inn" neste år.

  SvarSlett
 3. Mitt hvite hus - Kom en tur på dagskurs da vel, så kan du se hvordan og hvor den vokser. Nanne - kransene blir berre lekre. Skal blogge om kråkefot og minne dere om plukking til neste høst.

  SvarSlett
 4. Hei!

  Via "mitt hvite hus" fant jeg fram hit, og her var det masse inspirerende og spennende!! Håndtverk! Det liker ett dekoratør hjerte;) Hit kommer jeg igjen. legger meg til som følger.

  -guri-

  SvarSlett
 5. Er så glad jeg fant bloggen din. Den var bare super. Ble skikkelig inspirert her jeg sitter. Synd det er blitt mørkt ute, hvis ikke skulle jeg prøvd meg på noen kranser med en gang.
  Fant deg vi moseplassen, og en video der om bjørkekrans!
  Stå på! jeg kommer til å besøke denne siden ofte!!
  Fin søndag videre
  Renate.

  SvarSlett
 6. Hejsa.
  Jeg håber at du har haft et fint julemarked.

  Din blog er med på min december top 10.
  Ha' det godt.
  Kh Lone

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!