24.10.2010

Lag deg en kvistkrans - Videokurs

Jeg ble invitert av Anne på Moseplassen til å demonstrere hvordan jeg lager en enkel kvistkrans i bjørk. Og det ble det film av med meg i hovedrollen. Her er et videokurs for de som vil lære litt, få tips og inspirasjon.

Kransen er lagd av bjørkekvister med lav og den er pyntet med noen nyper, men en kan jo bruke andre naturmaterialer å pynte med også, eller kanskje noe mer jålete bling.Hvis du ble naturinspirert og gjerne vil lære mer, holder jeg dagskurs på henvendelser, se kurssiden. Det er folk fra fjernt og nært, nybegynnere og erfarne som tar turen til Atelier Kari her på Finnskogen. Det er ikke så langt fra Oslo, i underkant av to timers kjøring.

Anne på Moseplassen har vært veldig flink bak kamera, og vi håper begge at videoen skal være til inspirasjon for deg som vil lage noe selv. Lykke til!

15 kommentarer:

 1. :)
  Jeg er så utrolig takknemlig for at du stilte opp og lot deg filme! Virkelig unikt at en kunsthåndverker er villig til å dele på kunnskapene sine slik!

  Du var en fryd å samarbeide med, og tilbakemeldingene vi har fått er jo rett og slett spektakulære. Så tusen hjertelig takk kjære Kari :)

  I dag skal jeg om jeg orker lage meg en krans med noen lerkekvister! Lavkledde og greier. Far har plukket, så nå er jeg spent på om de er myke nok til å forme kransen, eller om de må nøye seg med å være pynt :) Og det manker ikke på inspirasjon til andre kranser å lage, en genial fremgangsmåte dette rett og slett.

  God søndag til deg Kari, du har vært med på å gjøre oktober til årets måned for meg!

  SvarSlett
 2. Videon er veldig fin :-) Tusen takk for trivelig hilsen og ha en fin søndag.

  SvarSlett
 3. Dumpet inn på bloggen din i dag. Og her var det mye fint! Skal virkelig prøve meg på en kvistkrans. Her på hytta mi er det masse fin kvist med lav. Tusen takk for en flott og inspirerende video!
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Takker dere for fine ord og bloggskryt! Men Anne, jeg er ingen kunsthåndverker, bare en naturentusiast som er glad for å kunne inspirere andre. Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 5. Flott og inspirerende video!
  Har laget en del slike kranser selv og det er utrolig gøy, ingen grenser for hva en kan pynte med:))
  Masse fint i naturen, så hvorfor ikke bruke det man har rett utenfor:)
  Flott søndag til deg!

  SvarSlett
 6. Hehe, jeg veit du ikke selv synes du er kunsthåndverker, men jeg synes at det du lager er små kunstverk, og ser ikke helt den store forskjellen mellom å skape med kvist og å skape med leire.
  nemli!

  Uansett, flott blir det, og det var en fryd å få se tingene dine nært på, da ble det enda finere enn man kan formidle gjennom bilde. Også var det flott å få møte deg, naturligvis :)

  SvarSlett
 7. Å no er det haust! Veldig flotte produkter! Det er utruleg hyggeleg blogg du har, og eg likar veldig godt å komme inn her å kikke litt av og til :)

  SvarSlett
 8. Hei!
  Har sett filmen utallige ganger allerede!
  Inspirert skal jeg sette igang.
  Har lagd en av selje, skal prøve bjørka, når bare bladene får fallt ned snart!
  Gleder meg!!
  Klem fra sørlandet!

  SvarSlett
 9. Heisan kari..

  ja jeg syns videoen var kjempebra... godt å få litt tips.. så at du jobbet litt med greinene før du la de inn i kransen...var dte for å mye de litt opp ..regner med det... skla ha meg en skogstur og plukke greiner en dag...

  blir spennende... kjket å ha videoen da..

  ha en fin helg..

  SvarSlett
 10. Takker for hyggelige kommentarer! Håper dere virkelig blir inspirert til å lage noe selv, i smått eller stort.

  SvarSlett
 11. örülök, hogy rádtaláltam Mammkának (http://mammka.blogspot.com/) köszönhetően!
  üdv, Ciripbogár

  SvarSlett
 12. SÅ FLINK DU ER!! Wow...tar av meg hatten, dette var en gøy side! Når kan jeg komme på besøk Kari!!!? Seriøst!

  SvarSlett
 13. ÅHHHHH, sier jeg bare:DDD Bloggen din vil jeg vledig gjerne følge og komme innom:DDD Det er så herlig og kunne få noen tips om hvordan bruke naturen rundt oss:DDD klemz

  SvarSlett
 14. Takk for bloggskryt. Veldig glad for det! Trykk på "Forside", så ser dere andre nyere innlegg også.

  SvarSlett
 15. Må bare føye meg til - tusen takk - så gøy å få inspirasjon til noe jeg har hatt lyst til så lenge. Skal jammen meg prøve meg på noe av dette, jeg er så glad i naturmaterialene, kongler, grener, mose osv - og har trengt nettopp litt tips om hvordan lage en krans! Takk igjen! Her skal jeg følge med - også på Moseplassen!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!