31.10.2010

Celebert besøk av Nils Norman

I to dager har jeg hatt besøk. Nils Norman Iversen fra Kreativ Flora i Oslo inviterte seg selv til mitt lille Atelier Kari midt skogen. Han har en lang merittliste som blomsterkunstner, 3 x norgesmester, mange bøker, flere kongelige bryllup, kjent kursholder for profesjonelle og ikke minst jordmor for min lille bedrift.

Vi lekte oss med naturmaterialer som vi høster i skogen, og Nils Norman lagde dette flotte hjertet av mose, grankvister med lav og bandt det hele sammen med ulik sølvtråd. Jeg beundrer det elegante utrykket.


Her har også drillen vært i sving, for av det mer eksperimentelle slaget er denne store kransen av gamle furugreiner. Flott montert med kraftig blomstertråd på en halmkrans med mose. Vi lagde også transparente girlandere av gran med lav, stjerner av bjørk og Nils Normann lagde en flaskepynt til meg. Han gav meg også mye inspirasjon til å tenke kreativt rundt skogens materialer framover. Til gjengjeld fikk han et lavhjerte fra meg og masse naturmaterialer fra skogen med seg hjem til Oslo.

Jeg takker Nils Normann for besøket, og han er hjertelig velkommen tilbake til Finnskogen når han nok en gang ønsker å bli naturinspirert!

13 kommentarer:

 1. Så gøy at man kan møtes og utveksle erfaring og inspirasjon på denne måten :) Jeg kan tenke meg at du savner å ha kollegaer der inne i skogen av og til Kari, og et slikt besøk må jo bare funke som en eneste stor vitamininnsprøytning :D

  Kjempegøy å se de lekre produktene!

  SvarSlett
 2. Så fint at det ble en kreativ helg for dere. Flotte produkter som ble produsert :-)
  Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 3. Så hyggelig!
  Og et utrolig flott hjerte.
  God søndag :O)

  SvarSlett
 4. For eit herleg hjerte♥

  virkeleg flott!!

  God søndag :-)

  SvarSlett
 5. Noe så nydelig som det hjertet, og kransen også :o) Så flott at du fikk inspirerende besøk i skogen, og så fine saker dere fikk laget, jeg er så imponert over alt du får til! Er det virkelig bare furugrener som holder hjerteformen, eller ligger det noe annet i bunnen?
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 6. Så gøy det har vært. Det er jo top å kunne innspirere hverandre. Gro

  SvarSlett
 7. Takk for mange hyggelige hilsner! Anne N. som du kunne lese var hjertet av mose og lavkvister i gran, og ja akkurat dette har et underlag.

  SvarSlett
 8. Så koselig da.. kan tenke meg dere nikoste dere... skjønne hjerter og kranser dere lagde...

  klemmer 0)

  SvarSlett
 9. Så nydelige hjerter, det gikk rett inn i hjerteroten min :-)Du er kjempedyktig og jeg vil gjerne følge bloggen din, det var så mye fint!
  Hjertelig fra Merete

  SvarSlett
 10. Så spennende besøk du har hatt!
  Og herlig inspirasjon begge veier vil jeg tro:)
  Nydelig hjerte, og flott inspirasjon for oss bloggere:))
  Klem til deg!

  SvarSlett
 11. Nils Normann Iversen er topp!
  Har vert på kurs med han en gang jeg også.
  Da var det brudebuketter som var tema

  SvarSlett
 12. Hei alle sammen. Takk for hyggelig respons! Ja Kate, Nils Norman er topp å få på besøk! Håper ikke det går flere år til neste gang han inviterer seg til Atelier Kari igjen.

  SvarSlett
 13. Hej.
  hvilken fin blog du har ... dejlig natur-inspiration. jeg glæder mig til at følge dig.
  Kh Lone - Danmark

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!