07.10.2010

Friskvårdseple og Rypebær


I forrige uke hadde jeg et morsomt oppdrag i Karlstad. Jeg var leid inn som inspirator til Friskvården i Värmland. Og de tilsatte rundt i kommunene i hele Värmland fikk et minikurs i naturdekorering. Som takk fikk jeg et flott Friskvårdseple i kunstglass, med en stilk i bronse. Det er riktig så lekkert, så takk skal dere ha!

Og denne uka var jeg Anne på Moseplassen for å ta videoopptak av meg lage en kvistkrans. Som takk til Anne melder jeg på min Frøken rype på bildet her til hennes bloggkonkurranse på Moseplassen Frøken høstblad 2010. Bildet er av sterkt rødmende rypebærblader. Rypebær en den lyngplanten som lever høyest til fjells og den elsker mye lys. Bildet er tatt på min inspirasjonstur til Rondane som jeg blogget om i slutten av september. Jeg er helt fascinert av de røde årene som bladene har både på oversiden og undersiden, nesten som blodårer.

4 kommentarer:

 1. Jeg storkoste meg på tirsdagen, og her har det gått i ett siden. Nå holder jeg på med å lage dekorasjoner for bilder til det nye prosjektet vi snakket om når du var hos meg, med blant annet laven du hadde med til meg, så tusen takk for det :) Videoen må vente bittelitt, men det kommer en lenke til deg om en dag eller to så vi får konferert om klippingen :)

  Kjempehyggelig at du vil være med på konkurranse :D

  SvarSlett
 2. Utrolig herlig farge på Frk Rype!

  SvarSlett
 3. Hei Kari
  Tusen takk for dine kommentarer og for at du vil følge mine blogger!
  Jeg var så begeistret for dine kranser, så jeg var nødt til å ha et bilde med link på min hageblogg. Ponponghjertet med rabbesjegg er bare helt nydelig! Skulle ønske det var meg som kunne lage noe så fint.
  Skjønn hytte du har...
  Ønsker deg en flott søndag!

  SvarSlett
 4. Vakker! Faktisk like vakker på over- og undersiden ja. Skjønn kandidat. :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!