25.02.2010

Tilbakeblikk fra årets Rørosmartnan

Kari var veldig heldig som fikk delta på denne årlige vinterfestivalern som utstiller i Apotekergården. Jeg møtte mange hyggelige og interesserte mennesker, solgte bra og storkoste meg. Min gamle løe-spiker-uro-lyseholder fra forrige innlegg havnet hos en hyggelig dame fra Melhus og den vevde bjørnemoseløperen min ble svensk. Jeg blir så glad når noen setter pris på det jeg lager som har en tuch av kreativ galskap.


En like stor opplevelse for meg var selve Apotekergården og de andre utstillerene der. Her er noen bildeglimt. Det var helt stille i gatene kvelden før åpningen, men desto mer liv i bakgården og inne i utstillingsrommene de fem dagene Martnan varte.


Kaldt for Tuskhandleren selv om hun står under tak på høyloftet.

Garn og håndlagd tinnbestikk ble solgt i Syrehuset.

Og på lemmen over var min utstilling sammen kunsthåndverker Astrid Grue og smykkeskaper Odd S. Slettmoen og Tufsingdal Husflidslag. Bredden i utstillingene var noe som publikum viste å sette pris på. Her er bjørnemoseveven som havnet på en tømmervegg i Sverige.

Flere bildeglimt ligger på Rørosmartnan og her kan du også lese om Rørosmartnans historie. Kanskje vi treffes på Røros i februar neste år? Det ville vært hyggelig for meg og mye å oppleve for deg.

2 kommentarer:

 1. Hei, Fin side du har, mye artig å lese om, fine bilder.
  Rørormartnan, Røros er helt spesiell. Oversikt over flere martnaer finner du på www.martnar.no

  SvarSlett
 2. Atelier Kari5/28/2010

  Takk for bloggskryt! Din side er interessant å bla litt i av og til.
  Takk for info!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!