03.01.2010

Nytt år og gamle juletrær

Med disse rosene i mitt gamle juletre ønsker jeg alle lesere, kunder, familie og venner et riktig godt, kreativt og herlig nytt 10-år!

Mange har feiret jula lenge nå, noen i over en måned. De fleste bruker denne helga til å jage jula ut. I eldre tid derimot var 13.januar juledagen, senere ble det tradisjon med juleavslutning: "20. dags-Knut jager jula ut", etter den danske St. Knut. 13. januar var derfor den store julebukk-dagen. Mannfolk kledde seg ut som julebukker og dro gardimellom mens de slo med kjepper mot veggene og ropte "Nå er det Knut, jula ut!". Det ble latter, leven og moro av slikt! Nå for tida er det barn som går julbukk i romjula, men mange drøyer også julepynt og kos til 13. januar fremdeles.

Når du bestemmer deg for å jage jula ut, så ta vare på det gamle juletreet. Her har jeg lagd en kvistramme som kan henge på veggen:

Du kan også sette kvistrammen av det gamle juletreet på bordet, sette reagensrør med blomster oppi. Denne vasen kan du ha glede av resten av året med skiftende blomster. Lykke til med kreativiteten i det nye året!


9 kommentarer:

 1. For en fantastisk kreativ og fin dekorasjon! Gleder meg til å følge deg og forhåpentligvis stjele litt kreativitiet i 2010 - riktig godt nytt år ønskes deg og dine! Klem

  SvarSlett
 2. Kreativt og flott gjenbruk.
  Du er ei kreativ dame med mange gode idèer,
  og en fin blogg.
  Gleder meg til å følge deg videre. :)

  SvarSlett
 3. Atelier Kari1/04/2010

  Takk for god omtale! 2010-klem til dere!

  SvarSlett
 4. Jøss! Du får det til Kari!! Roser på gammle kvister... Ekselent ide!

  SvarSlett
 5. enkelt og lekkert, men gosj så imponert over at du kommer på alt dette :)

  SvarSlett
 6. Kreativiteten lenge leve! Jeg er imponert!

  SvarSlett
 7. Atelier Kari1/07/2010

  Jeg takker så mye for skryt! Gir oppmuntring til å forsette mitt arbeid i og med skogen! Takk!

  SvarSlett
 8. Dette ble jo knallfint! Tusen takk for hjelpen med forklaring til hvordan jeg kan lage hjerter av halm og bjørkekvister!
  Skulle så gjerne vært på kurs hos deg. Bare så synd at det er litt langt unna.

  SvarSlett
 9. Hei Kari, innom en tur for å si i fra at jeg nå har fått ferdig presentasjonen til Frøken Frost 2010, hele 43 flotte kandidater ble det, takk for at du er med :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!