06.12.2020

Nature Matter!

Er det likegyldig hvor juledekorasjoner kommer fra og hva slags materialer de er lagd av? Jeg mener ikke det. Nature Matter! Derfor mener jeg vi må bli flinkere til å bruke mest mulig kortreiste, nedbrytbare og miljøvennlige dekorasjoner som er lagd i Norge. Ellers blir julekosen borte synes jeg. Jeg blir ofte trist når jeg besøker blomster- og gavebutikker. Ikke bare stasj, pynt og plastikktrær kommer langveis fra, men også mange naturkranser og naturpynt. 

De fleste blomsterbutikker kjøper inn varer fra utlandet og selger videre både ekte og uekte natur. Ære være de blomsterdekoratørene som lager hjerter og kranser selv! Spør i alle fall etter det egenproduserte og det kortreiste norske når du oppsøker en blomsterbutikk, et gartneri eller butikken på hjørnet.

Eller lag noe hyggelig selv!

Denne kransen er lagd med einer, myk kråkefot, bjørkekvister med lav på og selvlagde minikuler i brødlav. Og så har jeg kostet på meg en rød sløyfe, helt uekte (syntetisk), men jeg kan bruke den til neste år også. Med fare for å være en smule julemoraliserende, så mener jeg vi som forbrukere må tenke miljø også når det er jul, for Nature Matter!

Ha en fin førjulstid med hyggelig kreativitet!
Hilsen Kari
tlf 95137750 mail kar-rudi@online.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!