22.03.2020

Du kan bestille og jeg sender.........

Nå som jeg har stengt mitt besøksverksted for besøkende, er det litt ensomme dager her på Atelier Kari. Men heldigvis har jeg et arbeid å gå til. Nå bruker jeg tida til å rydde, få unna papirarbeid og produsere. Produkter jeg lager, vil jeg fortløpende legge ut for salg på nettet, kranser, hjerter og naturdekorasjoner, som du kan bestille. Så her på Karis Bittelille nettbutikk på bloggen HER. og på Facebook-butikken min HER, vil du kunne se mye nytt framover. 

Jeg sender både hjem til deg, eller til noen du synes fortjener en oppmerksomhet fra deg. Gavekort sender jeg også. Da kan vennene dine få skreddersydde dekorasjoner innenfor den summen som du vil spandere. 
Nå er ikke det noe nytt at folk bestiller naturdekorasjoner som jeg sender med posten eller de henter på døra hos meg. Men fordi jeg vanligvis både har åpent besøksverksted og utstillinger rundt om, som nå er stengt, er dette en mulighet for deg som liker å omgi deg med vakre naturdekorasjoner.

Jeg vil være flinkere til å oppdatere og legge ut bilder etterhvert. Noen av dere vil kanskje bli inspirert til å lage noe selv og være kreative med naturmaterialer. Da kan dere bestille binderiutstyr og materialer her hos meg. Telefon har jeg også, så bare ring. 

Velkommen til mitt virtuelle salgsverksted på Finnskogen!

Hilsen Kari
tlf 95137750 mail kar-rudi@online.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!