01.09.2019

Blomster på den første høstdagen.

Nå skriver vi 1. september, og den 1. høstdagen er her. September er travel for meg. I tillegg til åpent Atelier Kari, bestillinger, kurs og foredrag, så skal det høstes naturmaterialer for å ha hele vinteren. Jeg er sikker på at det blir mange fine turer i skogen, og gleder meg til all sjauingen også. 

Nå går vi også en årstid i møte hvor vi trenger blomster inne. Vi trenger å gjøre det trivelig inne og glede oss med blomster. Med blomsterholdere i dekorative naturmaterialer, trenger vi ikke så mange blomster for å fylle vasene. Og blomsterholderne kan brukes mange ganger.

Pynteballer kan også være hyggelige dekorasjoner og nå bugner det av rognebær. Husk å ta deg noen turer i skogen og plukk av naturens overflod, så har du gleder i vente ut over høsten.

I hele September har jeg åpent på Atelier Kari alle Torsdager og Fredager kl 11-17.  
Og på forespørsel. Velkommen til til kreativ og eksperimentell naturglede på Finnskogen! 

Ha fine høstdager! Hilsen Kari


1 kommentar:

  1. Hei alle sammen, dette er den mest fantastiske tingen jeg noensinne har opplevd i hele mitt liv, og jeg trenger å dele dette store vitnesbyrdet. Jeg vil bare si takk til Dr.Amiso for at jeg tok tid til å hjelpe meg med å formanere den fortryllelsen som bringer tilbake eks-kjæresten min som plutselig mistet interessen for meg etter seks måneders forlovelse, men i dag er vi gift og lykkeligere enn aldri før. Jeg ble virkelig forbløffet og sjokkert da Anne begynte å tigge om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord, og jeg vet ikke hvor mye jeg skal formidle min takknemlighet til deg Dr.Amiso, du er en Gud som er sendt for å gjenopprette ødelagte forhold. Han liker å hjelpe folk med å oppnå sine ønsker, finne ekte kjærlighet. Hvis du har et problem og du leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremming og suksess, helse- eller ekteskapelige problemer, ønsker å bli kjent i verden, vinne rettsaker, selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt, slutte å gråte, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin det beste. å få sine ekselskere tilbake, slutte med voldelige forhold, finne suksess, tiltrekke lykke, finne sjelekamerater og mer. Kontakt ham i dag, og la ham vise deg underverkene og forundringene i hans kjærlighetsformuleringssystem. Han leverer resultater på sitt beste innen ekte stavebesetning. Send en e-post til Dr.Amiso på herbalisthome01@gmail.com
     

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!