30.03.2019

Vårstemning på Atelier Kari

Herlig å pynte med glade vårblomster på åpent atelier! Takk til dere som besøkte atelieret denne uka! I morgen reiser jeg til Nittedal Husflidslag og holder hjertekurs, så blir det er par dagers arbeid med bestillinger, deretter åpner jeg igjen dørene til atelieret på torsdag - fredag  - lørdag. Velkommen til alle interesserte som vil få inspirasjon til ute- og innedekorasjoner. 

I år deltar jeg altså ikke på Hagemessa på Lillestrøm, blir litt rart det, etter mange år med demonstrasjonsstand og foredrag på denne årlige hagefesten. Men alt har sin tid, og det er ganske mye arbeid å flytte halve Finnskogen til Lillestrøm, lage nye foredrag, rigge en god stand og så stå på hele helga messa varer. All opprydding etterpå tar også tid, og dette begynte å bli litt vel mye for en gammel dame som jobber alene. Mer morsomt kan det bli å besøke messa og mange trivelige utstillere som publikum i årene framover.

Nå blir jeg mer hjemme på atelieret framove, kan kose meg på atelieret og ta oftere i mot besøkende og kursinteresserte. Jeg bare elsket å pynte i vinduene med fargesprakende vårblomster denne uka, og jeg skal lage ny vindushage i neste uke. Kanskje du kommer på besøk og tar en titt?

Ha glade og kreative vårdager!

Hilsen Kari
tlf + 47 95137750

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!