02.02.2018

Trenger du også blomster?

Spesielt på denne årstida både fortjener og trenger jeg blomster som en vitamininnsprøytning. Mens mørketid, snø og kulde preger landskapet ute, kan vi fylle vaser med NYT Norge!

Ferskenrosa norske tulipaner er flott sammen med kvister av gråor med kongler på. Kvistene skaper et vårlig preg med luft og fylde i dekorasjonen. Bruk gjerne kvister fra andre busker og trær som vokser rundt der du bor.

Og jeg bruker ofte den viltre, strie kråkefoten i dekorasjoner om vinteren, hvis jeg har noe igjen fra jul da. Og det har jeg i år. Oppbevart i en nedsnødd søppelsekk har den holdt deg fin.

TIPS: For at tulipanene skal holde seg fint, så snitter du vekk ca 3 cm av stilken tvers over, lar blomstene trekke i vann med emballasjen på et par timer før du binder opp med kvister og andre naturmaterialer. Tulipaner trekker vann igjennom hele stilken og forstrekker seg om de står i vaser med mye vann, så fyll bare vasen ca 1/4 full og etterfyll litt etter litt. Lar du dekorasjonen stå litt kaldt om natta, så holder den enda lenger. 

Er du som meg, vil du ha blomster i vinterland?

God Helg!
Hilsen Kari
+47 95137750

2 kommentarer:

  1. Ich liebe Tulpen...es ist ein bisschen Frühling in der Wohnung ..lg aus Austria Salzburg

    SvarSlett
  2. I agree Mona! We deserve flowers and special in the wintertime withe all snow outside! Hi from Kari.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!