26.11.2016

Et lys i skogen.

I morgen er det allerede 1. søndag i advent og bare 27. november. Det er vel så tidlig som advent kan komme, og i år har vi bare hatt et snøfall som forsvant igjen, så får vi gleden av å tenne lys i snøfri skog. Og det trenger vi! For mørketida blir ekstra mørk når vi ikke har snø.

Adventkransen min i år er selvfølgelig i naturmaterialer og har i år fått dyprøde glasskuler og fløyelssløyfe, så er den plassert på et praktisk kransefat med hank. Jeg håper kanelstengene bidrar til litt julestemning mens vi venter på snøen her på Finnskogen.

Nå begynner den herlige førjulstida for alvor og vi kan nyte alle de kreative påfunnene vi får til å skape den gode julestemningen. I Karis Bitte Lille Nettbutikk kan du bestille dørkranser og lavhjerter som kan sendes rundt i Norge og Sverige. Ta en titt HERså ser du kanskje noe du liker.

Ha en fin adventstid!

Hilsen Kari
tlf 95137750

2 kommentarer:

 1. Takk for sist -leeenge siden æ har vært innom bloggen din- men som sagt tidligere veldig inspirerende å være innom her - har faktisk denne uka laget mine første einerkranser- på halmkranser. Ble veldig glad av å arbeide med det , som æ nå ser at du slriver her på et av dine innlegg om julekilling i magen-akkurat det var det æ også fikk. Er ikke veldig flittig på blogging lenger , men håper stadig på å ta det opp igjen -skylder på Face book.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg i adventstiden med blogging og kreative påfunn.

   Klem fra Kari

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!