16.10.2016

Finnskogtoppen er topp for meg!

Ny krans av granbark på verksteddøra mi. Samtidig med jeg har åpent verksted tre dager i uka og arbeider med bestillinger, har jeg nå en avtale med Finnskogtoppen Velværehotell om å holde inspirasjonsforedrag med demonstrasjon noen kvelder i måneden. Håper gjester og ansatte setter pris på at jeg igjen kommer med dekorative innspill på hvordan de kan nyte Finnskogen på min måte.

For det var her jeg for snart 15 år siden hadde mine første foredrag og demonstrasjoner og var så heldig å utvikle et konsept som jeg senere har reist land og strand rundt med. Og jeg har hatt gleden av å lage dekorasjoner til rommene til Dronning Sonja når hun har gjestet Finnskogen. Disse kveldene kl 19.30 er jeg på Finnskogtoppen: 20. okt, 3. nov, 9. nov, 23. nov, 7. des og 14.des. I tillegg til å være på Finnskogtoppen i flere dager, kan du kontakte Finnskogtoppen om å være dag- og/eller kveldsgjest HER.

Jeg kjempeglad for å ha satt av mer tid til å være hjemme på Finnskogen og nyter nå travle høstdager her til fulle! Håper jeg får solskinnsdager til å kose meg med tekoppen ute av og til også. Utebordet er i alle fall ferdig pyntet.

Ha flotte høstdager du også!

Hilsen Kari
tlf  9513 7750

4 kommentarer:

 1. Flotte dekorasjoner! Likte veldig godt den kransen med granbark! Ha en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk så mye for kranseskryt! Ha kreative dager!

   Slett
 2. Så inspirerende å lese og se hva du lager. Må prøve selv også!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Hyggelig å være til inspirasjon, lykke til!

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!