19.09.2015

PopUp Art

Det morsomme med å ta etterutdanning, er at jeg får utfordringer som jeg bare MÅ gjennomføre. Her kan dere hilse på "The Queen of Fomitopsis pinicola". Rødrandkjuker som var samlet over noen år ble et prehistorisk vesen.

Hjemmeoppgaven var å bruke et materiale og presentere det vi lagde som PopUp Art i et miljø hvor folk ferdes. Denne kjukedronninga ble stor og kunstferdig nok til å ta en "bytur" til Kirkenær.

Og den fikk umiddelbart reaksjoner. Folk la merke til dette vesenet som lå der, og de måtte bare ta på det for å undersøke hva det var og hva det var lagd av.

Så poppet vi videre og fikk hyggelige reaksjoner fra dem som la merke til den på ulike steder.

Mine sambygdinger fikk gjensynsglede med et av skogen materialer som de ikke hadde sett på denne måten før. Det var gøy å vise fram hva en kan lage av skogens materialer, også utenfor eget atelier. Og fordi jeg måtte spørre om tillatelse til å bruke bildene til skoleoppgaven min, kom jeg i kontakt med folk på en ny og hyggelig måte. Takk for at dere ga meg tillatelse til å bruke bildene!  

Sliten etter byturen og all kosen på PopUp reisen, ligger kjukedronningen og hviler på tunsteinen hjemme på Atelier Kari. Og kanskje venter den på besøkende som kommer når jeg skal ha høståpent Atelier Kari to helger i oktober: 9 - 10 -11 og 16 -17 - 18 Oktober.

Ha en strålende høsthelg!kar-rudi@online.no

13 kommentarer:

 1. Nej hvor er den smuk! :-), må jeg spørge om hvad du har bygget den på / hvordan det er gjort :-). Dejligt når folk lægger mærke til ens kreationer :-), kh Margit

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for skryt! Dyret er jo laget av mange tørre kjuker/sopp som det er borret hull i, satt på blomstertråd og festet på en form av stiv netting. Gøy å lage noe nytt! Ha en fin helg du også!

   Slett
 2. Ja den likte jeg godt :-)) fritt frem å assoiere?! Jeg hadde nok også kjent å den, ikke bsre sett ;-D Fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for skryt! Fin helg til deg også!

   Slett
 3. Svar
  1. Tusen takk og en flott søndag til deg også!

   Slett
 4. Hej Kari!
  Det er et utroligt spændende kursus du tager, og hvor er det befriende og sjovt at se hvordan binderi også kan bruges, bliver helt glad og inspireret:-) tak for at du deler!
  God søndag fra Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Anette! Hyggelig at du synes det jeg legger ut er inspirerende! God søndag til deg også!

   Slett
 5. Så mye stilig du lager. Ser av bloggen din at dere også leier ut hytta. Der ser det helt fantastisk ut. Er der noe ledig i disse dager?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for skryt, fint at folk liker det jeg lager. Og desverre er ikke Fjellhytta ledig nå før etter 25. oktober. Velkommen med en henvendelse en annen gang. :o) Kari

   Slett
 6. Ingen tvil om at du mestrer PopUp Art! Så flott!! Gøy å se forbipasserendes reaksjon også :) Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Inger Johanne! Ha en fin kveld selv, klem fra Kari!

   Slett
 7. Den var skikkelig artig.
  klem fra Tove

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!