14.05.2015

Fra Nordlandsreise til Kulturruta i Grue.

Har nylig kommet hjem fra en herlig reise i Nordland med Inspirasjonsforedrag og Kurs. Landskapet var vidunderlig og menneskene var fantastiske å arbeide sammen med. Etter nesten 400 mil med bilkjøring i tre uker er konklusjonen klar, vi bor i et flott land! 

Hiver meg på hæla, og er med på Kulturruta i Grue her hjemme med åpent Atelier Kari om noen timer. Lar inntrykkene fra min Nordlandsreise synke inn slik etter hvert.

Entusiastiske kursdeltakere på kurs opplevde brødlavens og bjørkas fortreffelighet som dekorasjonsmateriale.

Vesterålen var spennende nå på våren. Det var hvite fjell i hele fylket, med fjorder og kulturlandskapet i forgrunnen.

Og hagene var full av "øgongodis". Tror jeg med tid og stunder må reise nordover igjen. Men først er det travle dager med Kulturruta i Grue og åpent Atelier Kari 14 - 15 - 16 mai kl 12 til 16 alle dagene.

God helg til dere også!


kar-rudi@online.no

6 kommentarer:

 1. Sikkert en fantastisk reise og flotte kurs. Ja vi bor i ett vakkert land, det er helt sant :) Lykke til med Kulturruta:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vanskelig å beskrive den flotte Nordlandsturen med få ord og noen få bilder, men det var virkelig fantastisk! Kulturruta har foreløpig vært hyggelig her hjemme! God helg til deg også!

   Slett
 2. Du setter nok spor etter deg overalt hvor du ferdes. Sikkert mange etusiastiske damer som sitter tilbake etter å hatt besøk av deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper jo at en predikant med mose og villkvister setter spor og at kursdeltakerne blir skikkelig naturinspirerte. Ha en fin helg!

   Slett
 3. Anonym5/20/2015

  Hei
  Ja vi har et herlig land. Det blei nok spor etter deg på turen :) Du er jo veldig inspirerende :) .Er bra å se du er vel hjemme igjen. Hagene er her nord viser daglig nye øyegodiser , ei herlig tid . Du er hjertelig velkommen nordover igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hilsen Ruth! Det var hyggelig å bli kjent med deg og de andre i Sortland Hagelag! Klem fra Kari

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!