08.03.2015

Skal være trekkfugl til våren - Nordlandsturne.

Ja du leste riktig! Jeg skal til Nordland på turne med inspirasjonsforedrag, demonstrasjoner og kurs. I slutten av april pakker jeg varebilen full av spennende dekorasjoner og naturmaterialer og gjør som trekkfuglene, reiser nordover for noen uker. Det er så hyggelig å bli invitert!

Mens jeg leker meg med sommerfuglorkideer på verkstedet, planlegger jeg detaljene for turen som starter 20. april. Jeg har foreløpig avtaler med hagelag i Indre Salten, Sortland, Mo i Rana og Misvær. 5. mai kjører jeg sørover igjen. Har ditt Hagelag, Husflidslag eller en annen forening du er medlem av, ønske om et besøk av meg på tilbaketuren i gjennom Nordland og Trønderlag så ta kontakt. Kanskje dere også kan bli naturinspirert?

I forrige blogginnlegg ble det etterlyst noen bilder fra min lek med Phalaenopsis. Så her er noen bilder av orkideer i blomsterreder, øverste bildet er med bjørkestrutter.  Orkideene kler naturmaterialene godt synes jeg.

Mens vi tar i mot våren og lengter til hage- og engeblomster, så glem ikke å gjøre stas på deg selv ved å lage noe fint til med kjøpeblomster også.

Kanskje vi sees i Nordland til våren? 
Ta kontakt om du ønsker besøk av meg.
kar-rudi@online.no

6 kommentarer:

 1. Herlige leker du driver med :-) Heldig er de som får besøk av deg, det høres veldig kjekt ut. Lykke til på turen.

  SvarSlett
 2. Nydelige dekorasjoner med Orkideer og naturmaterialer. Å så gøy at du skal ut på turnee!!! ;)

  SvarSlett
 3. Så kjekt at du skal på tur!
  Vonar du seier i frå neste gong du er innom Møre og Romsdal. Og gjerne i så god tid at det er mogleg å oppleve kurs med deg :-)

  God tur!

  SvarSlett
 4. Lykke til på nordlandsturneen Kari!

  SvarSlett
 5. Tak for inspirerende billeder- og go' tur, når den tid kommer!

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige ord alle sammen! Jeg gleder meg veldig til Nordlandsturen. Har som jeg skrev plass til flere stopp på siste halvdel av turen.Gøy om flere melder sin interesse!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!