12.01.2014

Nye planer og 20. dags Knut feier jula ut!

På selve julaften var det en nostalgisk julepyntreportasje i Glåmdalen med meg og julepynt fra 30-tallet og fram til i dag. Jula har gått utrolig fort, og i morgen er det allerede 20. dagen. I følge gammel tradisjon skal jula skal være feid ut 13. januar. Men hos meg på atelieret skal den få stå ut januar, for jeg skal arbeide med et par julereportasjer med tanke på neste jul. Snakk om å være ute i god tid!
 
I år er det jubileum for Atelier Kari, i 10 år har jeg fordypet meg i hva naturen har å by på. Før det hadde jeg et flott treårig utviklingsprosjekt med naturmaterialer i fokus sammen med gruppe nære venner og fikk på den måten en flying start.
 
Men jeg skal ikke bruke jubileumsåret til å hvile på laurbærene. Tvert i mot! Jeg har mye av planene klare for vårhalvåret. Først ut er videreføringen av vandreutstillingen Utspring som åpner på Rena 18. januar. Så kommer Rørosmartnan i februar, Finnskogutstillingen i mars, Hagemessen i april og hvis jeg ikke har mistet pusten, blir det flere kurs, utstillinger og hagefestivaler før Finnskogdagne i juli som starten på høysommeren. Se i toppmenyen og les mer om utstillinger, markeder og kurs hvis du er interessert.
 
Det produktet som jeg kanskje er mest glad i og som jeg har lagd i alle disse årene, er brødlavkranser. Små og store lavkranser som har god holdbarhet, vakker brungrønnesjarteringer og et helt eget rustikt utrykk. Og hvis jeg har helse og hender i behold, skal jeg nok lage brødlavkranser i ti år til, i tillegg til mye annet morsomt.
 
Ha kreative vinterdager dere også!
 


kar-rudi@online.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!