10.11.2013

GiveAway - Billetter til JuleExpo

Stor stas! Jeg er så heldig å kunne gi bort 8 billetter
til JuleExpo på Lillestrøm 22 - 23 - 24 november.
 
Ønsker du en billett så legg igjen en kommentar på dette blogginnlegget eller på Facebook-siden min min her.  Lik siden, skriv en hyggelig hilsen i kommentarfeltet, og del gjerne innlegget med venner og bekjente. Håper mange ønsker billetter! Siste frist for å melde seg på trekningen er lørdag 16. november. Hver billett har en verdi på 120,- kr.
 
Jeg skal som dere sikkert har forstått også i år ha stand på JuleExpo. Her skal jeg selge egne dekorasjoner, men også hobbymateriell og lekker julepynt fra ShiShi. Velkommen til Stand C 04-27! Og det skjer mye morsomt ellers på JuleExpo. Velkommen!


kar-rudi@online.no

8 kommentarer:

 1. Hei, Kari.

  Jeg og min kjære gikk en herlig tur i skogen nylig, og endelig fant jeg det jeg har lett etter en stund, og som jeg har sett du bruker i dine vakre dekorasjoner: Kråkefot! Jeg har latt meg inspirere av deg, og har nå plukket med meg litt, som jeg har pyntet en tidligere lagd bjørkekrans med (den kransen som ble oval istedenfor rund... he he).
  Koser meg med å lese bloggen din.
  Slenger meg samtidig med i konkurransen om å vinne billett til julemessa, Expo. Krysser fingrene!

  Klem fra Anne-Britt :-)

  SvarSlett
 2. Anne-Britt så bra! Du er herved med i konkurransen. Kan du sende meg en ordinær mail med litt mer personopplysninger, for det er kort tid fra jeg legger ut vinnerne til på Mandag 18. til JuleExpo starter 22., posten må fram ;o)

  SvarSlett
 3. Får masse inspirasjon på bloggen din og håper etterhvert å kunne få være med på kurs også. Blir gjerne med i trekningen om gratisbilletter!

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen til kurs! Og jeg gleder meg til å treffe deg på messa :o)

   Slett
 4. For en utrolig fin blogg du har. Her var det mange fantastiske bilder, og ikke minst masse inspirasjon. Ikke siste gangen jeg besøker "deg". Ble virkelig glad av å kikke igjennom sidene dine :) Jeg vil også veldig gjerne være med i trekningen om å vinne billett til Juleexpo, hadde vært fantastisk å vinne, så jeg krysser fingre og ben og venter i spenning :) Ha en strålende kveld <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for bloggskryt. Kanskje du vinner en billett? Uansett hadde det vært utrolig hyggelig å se deg på messa.

   Slett
 5. Disse vant en gratisbillett til JuleExpo: Anne, Anne-Britt, Cathrine, Liv, Thorild, Christine, Marianne og Heidi Margrethe. Dere andre er hjertelig velkommen dere også!

  SvarSlett
 6. From Pinterest I come here on your blog. Wonderful thinks I see here!
  I make also a lot of wreaths, I love it to do that!!
  Maybe you like it to visite my blog also.

  Have a great day, enjoy

  Patricia from Holland

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!