15.12.2012

Julestemning på Atelier Kari

Det er hyggelig å kunne invitere inn i et julepyntet Atelier Kari. En gang i året er er det mer farger, stasj og blomster enn det er til vanlig er på verkstedet hvor jeg ellers er omgitt av de sarte fargene i mine naturdekorasjoner. Julestemningen i desember inspirerer ikke bare besøkende, men meg selv også. Et julehus å trives i!

Må bare vise mine to nisser. Atelieret mitt har vært nissefritt i alle år, men nå har nissejenta og nissegutten fra IKEA (av alle steder) fått hengeplass i en blomsterdekorert kanne. Jeg faller pladask for gutter med rød topplue, selbugenser og nikkers.

Jeg leter ofte etter de små godbiter for å skape den rette julestemningen, noe som bygger videre på det jeg har fra før og de tradisjonene som jeg elsker og bare må videreføre. Da kommer den rette julestemningen.

Hva med deg? Hva får deg i den rette julestemningen?kar-rudi@online.no

7 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt at besøkende blir inspirert av juleatelieret, for makan så koselig det var da! Kunne godt tenkt meg et besøk hos deg, men det er det med avstanden da....Nissegutten og nissejenten var skikkelig søte!
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 2. Skjønner godt du falt for det søte nisseparet. Selv om de er nye, er de preget av det nostalgiske også. Koselig i ditt atelier!

  SvarSlett
 3. Herleg pynta i verkstaden din!

  Advent er lilla og Jul er raud i mitt hus ;-)

  Fin Adventshelg!

  SvarSlett
 4. Så flott pynta og herlig med julestemning hos deg.
  Mykje flott du laga og nisseparet ditt var berre yndig.
  I år føler eg faktisk at eg har hatt julestemning. Det har vore ganske snøfritt her heilt til for nokre dagar sida då kom det nokre cm. Berre det gjore sitt til at det vart ei fin stemning ute med lysa i treda og med dekorasjonane ved inngangsdøra. Trur også at det har gjort sitt at eg har ikkje stressa med noko slag i år. Har kosa meg med å lage dekorasjonar og julegåver og litt bakst. Det har vore ei fin førjulstid her i huset. Så satsar eg på at siste veka blir det meir pynting og enda meir julestemning.

  God helg vidare og kos deg siste veka før jul :)

  SvarSlett
 5. Kjempe koselig hos deg.Nissegutten og nisse jenta er jo bare skjønne.
  Så må æ fortelle at æ har prøvd mæ på furuballer - de ble til granballer her hos mæ , for det var det vi hadde....og hederlig omtale har du fått på Strikketur.
  Julestemninga komme når æ henter frem den sjølsnekra julekrybba av rækved(drivved). Men har også nisser og for ikke å snakke om engler -masse engler.
  Ønsker deg en fin tredje søndag i advent fortsatt.

  SvarSlett
 6. Takk for alle kommentarene! Fint at dere har en fin førjulstid, og det er hyggelig å kunne inspirere. Klem fra Skogen!

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!