22.12.2012

Dørklinke-dekorasjon sånn i siste liten. D.I.Y.

Nå nærmer selve Julen seg med stormskritt, og har du ikke lagd noen dørdekorasjon enda, kan du ha glede av mitt lille tips om å pynte dørklinka.


Du trenger litt einer, gran, furu, eller noe grønt som du finner i hagen. Har du en greinsaks til å klippe i passende lengder å¨ca 20 cm er det fint. Jeg har lagd en liten bunt av fire greiner, bundet den sammen med blomstertråd og strammet til med en tang.

Da ble den slik, en liten søt bunt med einer. Så knyttet jeg på en smal fløyelssløyfe, lagde en en hempe og hang den på døra.

Her ser du den lille sjarmerende buketten sammen med annen dørpynt. Lykke til med årets siste gjør-det-selv-prosjekt! Og det er en søt liten vertinnegave i julen.

Jeg vil ønske alle venner og lesere en fin Jul med mye varme og ekte kos. Ingen kan skape mer sjarme enn min julefavoritt, Mithuns nisser. Vil du se flere enn dette sjarmtrollet her, kan du lese mer på mitt blogginnlegg for noen år tilbake om disse fabelaktige nissene. Les mer om Kjell E. Midthuns NISSEVERDEN her.

GOD JUL alle sammen!kar-rudi@online.no

8 kommentarer:

 1. Den var fin, ser nesten ut som et hjerte :O)
  God jul til deg,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 2. God jul til deg også, Kari!
  Klem fra nord...

  SvarSlett
 3. En riktig god jul til deg Kari.
  Klem fra Laila

  SvarSlett
 4. Så smart dekorasjon! Den er jo rask å lage, og den ble kjempefin!
  God jul til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for skryt og god jul til deg også!

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!