24.07.2012

Logoen min er lagd av Hanne Borchgrevink.

Jeg føler meg privligert som har logo utarbeidet av billedkunstneren Hanne Borchgrevink. Da verkstedet mitt ble bygd i 2007 ville jeg markere dette skikkelig. Så firmaet mitt fikk ikke bare nytt tilholdsted, men også nytt navn og ny logo. Logoen funger både til større skilt ved riksveien, på plakater, vistkort og små merkelapper på dekorasjonene mine. Jeg ble veldig glad da Hanne ville hjelpe meg med logoen til Atelier Kari. Og utgangspunktet er selvfølgelig selve atelierbygget mitt.Telefonnummeret er en del av logoen, så det er lett å stoppe ved vegen og høre om det passer å komme på besøk sånn utenom annonserte utstillingsåpninger.Jeg har tre skilt fra hovedveien og fram til atelieret. For folk må jo finne fram her midt i ville skogen. Nyttig med disse små skiltene, men også en smule humoristisk å se dem plassert alene midt mellom trærne.

Små men tydelige tags på hjerter og andre dekorasjoner hjelper besøkende til å finne priser uten at de nødvendigvis må spørre meg. Selve prislappen kan rives av og tagsen med logoen sitter igjen. Jeg er veldig begeistret for dette lille huset til Atelier Kari, og jeg er glad for å ha fått god hjelp av Hanne til utformingen.


Maleriet over er av Hanne Borchgrevink. Jeg har en kopi av det i stua hjemme. Blåfargene er aldeles herlige! Hanne er maler og grafiker, og hun er spesielt kjent for sine hus i enkle flater og farger, nesten som portretter synes jeg. Se Hannes side HER.

Nå er Hanne Borchgrevink aktuell sammen med sin mann, billedkunsteneren Tore Hansen og flere andre i utstillingen til Dronning Sonja som vises på Henie- Onstad Kunstsenter på Høvikodden fram til 7. oktober. Les mer HER.

Takk til Hanne som ville hjelpe meg med logo!kar-rudi@online.no

4 kommentarer:

 1. Logoen er virkelig fin og påfallende. Takk for lenken til Hannes side. Slik kunne jeg oppdage kunsten hennes. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, har ikke Hanne mye å fare med? Spennende bilder med farger og flater. Klem fra Kari!

   Slett
 2. Kari, this is beautiful. Sometimes you need to move out to the wild to be inspired. I have reached a stage where I have got a mental block. I will do the same for a year now.

  Great post as usual :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you for your very nice words! Good to hear that you like me, can be inspiered by the nature! Have a great weekend!

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!