16.07.2023

Masse folk og NRK på besøk

Sommeråpent Verksted ble en travel opplevelse. Jeg hadde ryddet i verkstedet, lagd noen kvisthjerter og kranser, pluss noen småmorsomme naturdekorasjoner. 
Klart for besøkende, og det ble grupper fra Finnskogtoppen, journalist fra Glåmdalen og flere andre som hadde forvillet seg til mitt lille Atelier i skogen. 


Og ikke lenge etter avisoppslaget med store hjerter, kom folk og kjøpte alle sammen. og nå her jeg ingen brukbare kvister igjen og må vente til løvfallet til høsten før alle som bestilte store og små kvisthjerter skal få sine ønsker oppfylt om bjørkehjerter med lys på til Jul.
NRK hadde også fanget opp at jeg hadde Sommeråpent, spurte om å få komme, og det ble det radiointervju og TV av på NRK Innlandet. Se tv-snutten med meg i punkt 6 HER .  Mange fikk med seg det innslaget i sommervarmen, så folk kom langveis fra for å se på "avanserte mosedotter". Kjempehyggelig å treffe så mange nye hyggelige folk! 
Nå skal jeg ha en liten sommerferie fra hjerter og mosedotter, og lade opp til deltakelse på Håndverkstorget under de Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Skogmuseet i Elverum.

God ferie til dere også!
Hilsen
Kari
tlf 95137750 mail kar-rudi@online.no
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!