23.08.2020

Enda et lite stykke Finnskogen

Det er morsomt å leke med brødlav, ekornspiste grankongler og litt sjegglav. Jeg blir aldri lei av nye utrykk og måter å lage kranser på.

Her har jeg lagd en dobbelkrans, to lavringer i ulik størrelse er festet oppå hverandre, og så har jeg pyntet den med disse ekornspiste konglene.

Slike kongler ligger av og til som etterlatenskaper etter ekornenes etegilde sist vinter og vår. Hvis du vil komme og se kransen, så har jeg åpent atelier torsdag og fredag 10-16 og lørdag 10-13, fram til lørdag 5. september.

Ha kreative sensommerdager!

Hilsen Kari
tlf +47 95137750 mail kar-rudi@online.no2 kommentarer:

  1. Hejssan Kari, jag är så gad att du ha besökt min blog, hjärtligt välkommen. Jag har beundrat dina fantastika handfärdigheter. Vilken underbar krans igen. Fina färger och roliga kottar med lav ( = naava på finska) eller vad är det på danska;)Jag kan inte skriva danska och jag hoppas du förstår åtminstone lite. Hälsningar och kramar från Pajupirtti

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Jeg forstår godt det du skriver, bor i Norge ved grensen til Sverige, på det vi kaller Finnskogen fordi det var mange som innvandret fra Finnland hit i eldre tid. Ha en fin dag!

      Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!