21.07.2019

Eventyrscene

Til Finnskogdagene i år fikk jeg med meg tre flott damer, Gunn, Tove og Anne til å lage litt ekstra feststemning for å markere jubileet med 50 år med kulturmønstring i Svullrya. Vi dekorerte på flere steder. Her er scenedekorasjonene til Jubileumskonserten på Finnetunet. Hele fire artistgrupper opptrådte fra lyse kvelden til svarte natta. Takk til Cecilia Vennersten, Mari Boine og Arja Saijonmaa. Kjartan Gullikstad og Grue Finnskog Sangkor.


Da vi skulle pynte denne lille scenen til disse flotte artistene, måtte vi finne på noe som var hyggelig i dagslys, ved solnedgang og svarte natta. Og vi ville at dekorasjonene kunne være flyttbare og brukes på andre plasser resten av Finnskogdagene.  Løsningen ble avbarkede seljekvister i bjørkestubber.

Roser og nelliker i glade sommerfarger ble stripset til greinene sammen med noe seljebark.

De store tekniske konsertremedier måtte tas hensyn til, i tillegg til vind, bygning og ikke minst musikerne. 

Scenen ble lyssatt, og det var ekstra hyggelig for oss når Mari Boine sa at dette var den søteste lille scenen hun hadde opptrådt på.

Og det var ikke bare dekorasjonene som skapte en eventyrlig stemning, når Mari ved midnatt skapte magi med sin sang! Takk til dere andre i dekorasjonsgruppa som ville hjelpe meg med å lage eventyrscene på Finnetunet!

Neste dag ved bussholdeplassen ingen buss lenger bruker, etterbruk for tre nye dager. Det vil komme mer om dekorasjonene til Finnskogdagene senere. 

Fortsatt god sommer!

Hilsen Kari
tlf 95137750



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!