08.10.2017

Å samle i lader...

Ja jeg samler i lader for å ha brødlav til egne produkter og ulike kurs hele vinteren. Her har jeg plukket og tørket brødlav/islandslav i de blå kassene som dagligvareforretningene får sopp i. Så legger jeg laven i standardkasse nr 6 og og merker med type og årstall. Dette er ekte årgangslav.

Her er et hjerte i brødlav pyntet med myk kråkefot som jeg lagde på et kveldskurs for 6 hyggelige damer på Finnskogtoppen sist uke. Og skal du sikre deg materialer for å bruke etter at frost og snø kommer, må du bruke disse få ukene som kommer. 

Men det som er deilig når bjørkene mister løvet og vinteren kommer, er at vi kan fråtse i flotte greiner til å lage kvistkranser. Så vi har mye å glede oss over ved skiftende årstider.

Men først er det Workshop-uke i Mosjøen. Sist jeg var i Nordland på ferie, kjøpte jeg denne nyttige suveniren, som virkelig har kommet til sin rett i høst så vått som det av og til har vært når jeg har vært ute for å samle naturmaterialer. Kanskje treffes vi i Mosjøen om en drøy uke? Fredagen er nå fullbooket, men de andre dagene har noen ledige plasser. Program og påmelding til kurs i Mosjøen og andre kurstilbud, finner du HER.

Ha en kreativ høst!

Hilsen Kari
tlf 95137750

2 kommentarer:

 1. Du arbeitest auch gerne mit Naturmaterialien ...so wie ich ....das Island Moos verwenden wir zu Allerheiligen ..bei Kränzen .....ist leider relativ teuer ....und es verwendet fast keiner mehr ....
  ich wünsche dir nette Kursteilnehmerinnen ...lg Monika

  SvarSlett
  Svar
  1. It is fun with using natural materials for decorations! This Islandic Moss is not for .. Allerheiligen ..I mostly use it for decorations that lasts for about 10. Have a ice autumn! Kari

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!